Vacuüm roller massage machine BC-R9

Productcode:
1753
Leverancierscode:
3366
Beschikbaar:
Op voorraad

1.970,00€

course-cert ce-cert

Het BC-R9-massageapparaat met vacuümroller wordt onder de aandacht van specialisten gebracht op de website ems-beauty.es. Klein maar effectief, het zal alle andere figuurmodelleringssystemen overtreffen.
Beschikbare functies

Het BC-R9-apparaat maakt gebruik van een van de meest effectieve en economische methoden: vacuümrollermassage, die echt helpt om cellulitis kwijt te raken en wordt erkend als een van de beste manieren om overtollige vetophopingen aan te pakken. Het behandelingsmechanisme is vrij eenvoudig : tijdens de procedure wordt er enige druk op de huid uitgeoefend met behulp van bewegende rollers en vacuüm. Deze behandelmethode voert niet alleen een massage uit, maar stelt u ook in staat het figuur te corrigeren door het daadwerkelijke "breken" van vetweefsel, zorgt voor lymfedrainage en stelt u in staat de werking van huidcellen te verbeteren.
Een van de belangrijkste voordelen van vacuümrollermassage is het gebruik van alleen de natuurlijke processen van het menselijk lichaam voor behandeling en stimulatie. Het apparaat is eenvoudig en betrouwbaar in gebruik, wat wordt gegarandeerd door een besturingssysteem met een microcontroller. Met dit systeem kunt u bedrijfsmodi selecteren met behulp van een eenvoudig menu op het monitorscherm en eenvoudig alle noodzakelijke aanpassingen maken en vervolgens automatisch de ingestelde parameters controleren.
De resultaten van de procedures die zijn uitgevoerd met het BK-R9-apparaat zijn:
verbetering van de algehele huidskleur;
herstel van huidelasticiteit en tonus;
het verbeteren van de contouren van de figuur;
verbetering van de bloed- en lymfemicrocirculatie;
activering van lipolyseprocessen;
eliminatie van striae;
vermindering van de intensiteit van chronische pijn;
verwijdering van spasmen;
vermindering van het gevoel van vermoeidheid na intensieve sporten en andere lichamelijke inspanning;
versterking van het spierstelsel.
Natuurlijk kost het tijd om resultaat te boeken, maar dit moet je zien als een investering in je eigen gezondheid! Om het gewenste effect te bereiken zijn 8 tot 12 sessies nodig met een bepaalde interval, maar het eindresultaat zal zeer wenselijk zijn.
Uitchecken

Wilt u een massageapparaat met vacuümroller kopen, waarvan de prijs de beste is in Europa? Neem dan contact op met de EMS-Beauty winkel, waar de kosten van apparatuur 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, aangezien wij systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren. Als bonus krijg je gratis training over het werken met het gekochte apparaat.
Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat en bij aankoop - een garantie voor service. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, neemt u contact op met de winkelmanager op de telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en zij bellen u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Apparatuurparameters:

Spanning - 220-240 V

Frequentie - 50 Hz

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.