Vacuüm roller massage apparaat DON GIOVANNI

Productcode:
1777
Leverancierscode:
3660
Beschikbaar:
Op voorraad

3.300,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten op de site ems-beauty.es werd een apparaat voor vacuümrollermassage DON GIOVANNI 3in1 gepresenteerd. De combinatie van geavanceerde technologieën stelt u in staat om het figuur en ovaal van het gezicht veel sneller en efficiënter te modelleren dan monosystemen.
Modelvoordelen

Vacuümrollermassageapparaat DON GIOVANNI is een 3in1-model uitgerust met vacuümrollermassage, IR-verwarming en RF-lifttechnologieën. De combinatie van vier methoden tegelijkertijd maakt de behandeling zo effectief mogelijk en vergemakkelijkt niet alleen de mechanische vernietiging van vetophopingen, maar zorgt ook voor een snelle verwerking van adipocyten en helpt ook om het lipolyseproces te versnellen. Massage zorgt voor een pluriform stimulerend effect door alle lagen van de dermis te verwarmen met radiogolven en infraroodstraling. Dit draagt ​​bij aan intensieve weefselvoeding en versnelt de vervanging van oude collageenvezels.
Hierdoor is het mogelijk om de huid te verjongen, te revitaliseren, de toevoer van zuurstof naar de weefsels te verbeteren. Bovendien is het apparaat in staat om de ernst van cellulitis in de kortst mogelijke tijd te verminderen, lokale vetophopingen te verwijderen, leeftijdsgerelateerde veranderingen te elimineren en lichaamscontouren te modelleren. De effectiviteit van het apparaat wordt aangetoond door het vermogen om het lichaamsvolume met gemiddeld 7 cm per behandeling te verminderen.
Voor het verwerken van kleine delen van het gezicht en de hals gebruikt het apparaat drie kleine manipulatoren, die slechts twee methoden gebruiken: vacuüm en RF. Met deze aanpak kunt u de meest delicate probleemgebieden behandelen met het gewenste resultaat. Kenmerkende kenmerken van het model zijn een groot touchscreen met een handig menu, gemakkelijke toegang tot de manipulatoren en voldoende opties voor het wijzigen van outputparameters, wat het werken met het apparaat zo comfortabel en eenvoudig mogelijk maakt.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet niet vergeten dat het systeem niet alleen effectief is, maar ook gevaarlijk kan zijn als het wordt gebruikt wanneer er contra-indicaties zijn voor het gebruik ervan. Waaronder:
zwangerschap en borstvoeding;
nier- en leverinsufficiëntie;
pathologie van het endocriene systeem;
hart-en vaatziekten;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
inflammatoire dermatologische processen;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
diabetes mellitus in het stadium van decompensatie;
auto-immuunziekten;
ingebouwde pacemaker of siliconenimplantaten.
Om een ​​negatief resultaat van de behandeling te voorkomen, moet u er tijdens het eerste consult zeker van zijn dat de patiënt geen van deze aandoeningen heeft.
Koop een schoonheidsmachine

Heb je de juiste beautymachine gevonden? U kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. En tegelijkertijd leren we gratis hoe u de gekochte installatie kunt gebruiken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat verstrekt dat u kunt gebruiken bij het werken met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart in geval van pech. Bovendien wordt er in alle hoeken van het land geleverd.
Voor het bestellen van apparatuur dient u contact op te nemen met de beheerder. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en verwacht een telefoontje tijdens kantooruren.
Specificaties:

Maximale vacuümdruk - 100 kPa

Pulsenergie - 5 MHz

Infrarood golflengte - 700 nm

Lichtvermogen - 10 W

RF-vermogen - 60 W

Aantal vacuümmanipulatoren - 3

Ultrasone cavitatiefrequentie - 40 kHz

Display - 5,6 inch TFT-touchscreen

Spanning - 110/220 V 50-60 Hz

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.