Vacuüm rol massage machine EMS 83-16 A

Productcode:
1754
Leverancierscode:
2591
Beschikbaar:
Op voorraad

600,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems is verheugd om het apparaat voor vacuümrollermassage 83-16 A onder uw aandacht te brengen. Functioneel, klein en erg handig, het werd snel populair bij schoonheidsspecialisten.
Technologische kenmerken

Vacuümmassage is tegenwoordig de meest effectieve en succesvolle manier om overgewicht en cellulitis te bestrijden. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van speciale apparatuur die absoluut veilig is voor de gezondheid en geen lange hersteltijd vereist. Het apparaat kan massages en lichaamsmodellering uitvoeren. De methode is ook effectief voor slapeloosheid, hoofdpijn, spierpijn en gynaecologische aandoeningen.
Vacuümmassage wordt uitgevoerd met een speciaal mondstuk dat een negatieve druk op de huid creëert en de probleemhuidplooi naar binnen trekt. Het vacuüm heeft een positief effect op dit gebied, waardoor de bloedcirculatie erin toeneemt, waardoor de elasticiteit en de toon van de huid toenemen. Dit apparaat is ontworpen om de resultaten van cosmetische ingrepen te verbeteren, maar wordt ook gebruikt om hardware massage uit te voeren en is daarom onmisbaar in elke schoonheidssalon.
De set bestaat uit verschillende mondstukken die zijn ontworpen om verschillende delen van het lichaam en het gezicht te behandelen. Het pakket bevat acht glazen mondstukken, vijf vacuümrollen, zes kunststof rollen en twee grote vacuümrollen. De druk in het mondstuk bereikt 0,7 bar. Met behulp van deze nozzles is het mogelijk om een ​​breed scala aan procedures uit te voeren:
verwijdering van lokale vetophopingen;
vermindering van de ernst en preventie van cellulitis;
modellering van lichaamscontouren en gezichtscontouren;
eliminatie van de tweede kin;
vermindering van volume en lichaamsgewicht;
herstel van weefseltoon;
eliminatie van chronisch vermoeidheidssyndroom;
eliminatie van oedeem;
activering van microcirculatie, bloedcirculatie en lymfedrainage.
De procedures zijn pijnloos voor de patiënt en erg handig voor de specialist, omdat de bediening van het apparaat alleen een plezier is dankzij een eenvoudige en begrijpelijke interface.
Plaats een bestelling

Besloten om gecertificeerde cosmetica-apparatuur te kopen? Doe het voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. De kosten van onze apparaten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En als bonus krijg je de kans om gratis met het apparaat te leren werken.
U kunt de cursus volgen in een voor u geschikt formaat, waarna een certificaat wordt afgegeven. Het is nuttig voor u wanneer u met patiënten werkt. En bij de aankoop ontvangt u een garantie die u een after-sales service biedt in geval van een probleem.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Vacuümkracht - 0,7 bar

Spanning - 220 V

Frequentie - 60 Hz

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.