Vacuüm rol massage apparaat LPG-107

Productcode:
1675
Leverancierscode:
3455
Beschikbaar:
Op voorraad

6.000,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems is verheugd om het apparaat voor vacuümrollermassage LPG-107 onder uw aandacht te brengen. Met de kenmerken van het apparaat kunt u snel en pijnloos omgaan met lichaamsvet in elk deel van het lichaam.
Technologische kenmerken

De vacuümroller-massagemachine LPG-107 zorgt voor lichaamsvernieuwing en afslanking, verbeterde bloedcirculatie en vermindering van cellulitis. De procedure is veilig en effectief in de strijd tegen cellulitis in de meest problematische delen van het lichaam en het gezicht. Dankzij het systeem in combinatie met vacuüm worden de membranen van vetcellen beschadigd en vervolgens door het lichaam gemetaboliseerd via het lymfestelsel.
De procedure is pijnloos en biedt een ideaal effect voor het hermodelleren van het lichaam.
Tijdens de pulsbehandeling wordt lymfedrainage uitgevoerd, wat de stofwisseling versnelt en de huidconditie verbetert. Sommige procedures verminderen en elimineren cellulitis en verbeteren de huid. Het apparaat is uitgerust met drie verschillende sproeiers met vijf applicators. Met hun hulp kan hij een breed scala aan manipulaties uitvoeren:
vermindering van de ernst of volledige verzachting van cellulitis;
eliminatie van lokale vetophopingen;
modellering van lichaamscontouren en gezichtscontouren;
vermindering van volume en lichaamsgewicht;
toename van stevigheid en elasticiteit van de huid;
losse huidverstrakking;
eliminatie van wallen;
versnelling van lymfedrainage, metabolische processen en bloedcirculatie.
Om het volledige resultaat te bereiken, is een volledige procedure vereist. Hun exacte aantal hangt af van het specifieke probleem en de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet er rekening mee houden dat het gebruik van het apparaat schadelijk kan zijn voor de gezondheid bij gebruik met contra-indicaties. Dit zijn:
Oncologische neoplasmata.
Inwendige bloedingen.
Zwangerschap en de periode van borstvoeding.
Dermatologische ontstekingsziekten.
Infectieziekten in de acute fase.
Verergering van chronische ziekten.
Nier- en leverinsufficiëntie.
Hart-en vaatziekten.
Ingebouwde pacemaker.
Koortsachtige omstandigheden.
Voer een gedetailleerd onderzoek van de patiënt uit om zijn geschiktheid voor behandeling vast te stellen. Anders kan het ernstige gezondheidsproblemen worden.
Uitchecken

Als je de juiste cosmetica-apparatuur hebt gevonden, kun je deze tegen een betaalbare prijs kopen via de online winkel van EMS-Beauty. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Bovendien kunt u gratis de werkingsregels van het gekochte systeem leren.
U kiest het formaat van de training en na voltooiing ontvangt u een certificaat. Bij aankoop krijg je ook garantie. Zij zal u verzekeren in geval van mislukking.
De levering wordt door het hele land uitgevoerd via een koeriersdienst die voor u geschikt is. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Om een ​​aankoop te doen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om de bestelling te accepteren.
Specificaties:

Spanning - 220 V

Cavitatiefrequentie - 40 kHz

RF-frequentie - 1 MHz

Vermogen - 850 W

Display - raak TFT . aan

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.