Vacuüm RF Massager met roterende kop

Productcode:
1778
Leverancierscode:
3818
Beschikbaar:
Op voorraad

7.100,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es een speciaal vacuüm RF-stimulator met een roterende kop voor effectieve lichaamsvorming. Zijn mogelijkheden zullen zelfs ervaren artsen aangenaam verrassen.
Hardware-voordelen

Uniek is de RF-vacuümtumbler met gepatenteerde roterende koptechnologie. Het apparaat is uitgerust met RF-technologie met lasertechnologie, wat een alternatief is voor chirurgisch tillen. De techniek is ontworpen om de huid te verjongen door het collageenraamwerk opnieuw te combineren. Blootstelling aan de warmte die wordt gegenereerd door radiogolven zorgt ervoor dat het eiwit waaruit collageen bestaat, opwarmt, waardoor de vezels krimpen. Het resultaat is een onmiddellijke versteviging van de huid en verzachting van rimpels.
Ook in de uitrusting van het apparaat is er een technologie van ultrasone cavitatie. De technologie genereert ultrasone straling die bellen creëert in de vetcellen van de adipocyten. Deze bubbels exploderen en beschadigen de basaalmembranen van cellen, waardoor het vet eruit wordt verwijderd. Als gevolg hiervan worden de lichaamsvolumes tijdens de sessie met 2-3 centimeter verminderd, maar deze resultaten zijn alleen zichtbaar wanneer het lymfestelsel alle afbraakproducten uit het lichaam verwijdert.
Over het algemeen kan het verloop van procedures zorgen voor een ongewenste vermindering van lichaamsvet met 40%. En als je daar nog een vacuüm met een licht PDTL-effect in combinatie met blauw en rood licht aan toevoegt, kun je stofwisselingsprocessen versnellen en de lymfedrainage verbeteren. Met de techniek kunt u snel alle afbraakproducten, afvalproducten, gifstoffen uit het lichaam verwijderen, zodat dit behandelingseffect zich in de eerste plaats manifesteert. Het vacuüm heeft onder andere een tonische werking op de huid, waardoor verslapping wordt voorkomen.
Het voordeel van de RF roterende vacuümtumbler is een gepatenteerde technologie die, door het handstuk te draaien, de behandeling van alle gebieden vereenvoudigt.
Dit zorgt ervoor dat u het gewenste correctieresultaat krijgt. Met een reeks beschikbare technologieën kunt u een breed scala aan manipulaties uitvoeren en zo nieuwe klanten aantrekken.

Uitchecken

De juiste apparatuur gevonden? Haast je dan om het via de EMS-Beauty online winkel voor een zacht prijsje te kopen. Bij ons krijgt u niet alleen een gecertificeerd apparaat, maar leert u er ook gratis mee werken in een voor u geschikt formaat. En na afloop ontvang je een certificaat.
Ook krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in geval van storing. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van het land bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter, en onze manager belt u zo snel mogelijk terug.
Specificaties:

Vacuümfrequentie - 40 kPa

Spanning - 220 V, 50 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.