Vacuüm Massage Machine en RF 4in1 AS-6313 (NV-I3)

Productcode:
1776
Leverancierscode:
3422
Beschikbaar:
Op voorraad

1.160,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company is verheugd het AS-6313 4in1 vacuümmassageapparaat te presenteren. Met zo'n apparaat kunt u verschillende procedures uitvoeren en neemt het niet veel ruimte in beslag op kantoor.
Apparaatmogelijkheden

AS-6313 4in1 is de beste versie van de apparatuur die helpt om de onvolkomenheden van het lichaam en het gezicht te elimineren. Dergelijke apparatuur wordt gebruikt om obesitas en huidverjonging te bestrijden. Het apparaat is uitgerust met verschillende technologieën:
vacuüm massage;
ultrasone therapie;
bipolaire en monopolaire RF;
infraroodstraal fototherapie.
Met behulp van het apparaat is het mogelijk om de behandeling van lokale vetophopingen, vermindering van lichaamsvolume en gewicht, cellulitisbehandeling, lymfedrainage en verwijdering van overtollig vocht uit het lichaam uit te voeren. Daarnaast worden onvolkomenheden in de gezichtshuid behandeld. Het systeem omvat een aantal functionele manipulatoren voor het verwerken van alle delen van het gezicht en lichaam.
Het verstevigende effect vindt plaats in twee fasen. Direct na de procedure krimpen de collageenvezels en zwellen de papillaire lagen van de dermis op, wat de huidskleur en elasticiteit beïnvloedt. Enige tijd na de procedures wordt de collageenstructuur volledig vervangen door nieuwe vezels. Met behulp van het apparaat is het mogelijk om snel en blijvend resultaat te geven. Bovendien biedt het apparaat absolute veiligheid en pijnloze behandeling.
Het revalidatieproces is niet nodig na de behandeling. Daarnaast heeft het apparaat een eenvoudige bediening en programmering van het apparaat, waardoor het mogelijk is om in de automatische modus te werken. Tel daarbij het compacte formaat en het ergonomische design op en je krijgt een luxe uitrusting.
Bestelling levering

Als u besluit een apparaat voor vacuümtherapie te kopen, plaats dan een bestelling in de EMS-Beauty online winkel tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. De reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om gratis de werkingsregels van het gekochte systeem te leren.
Je kunt de cursus in elke gewenste vorm volgen en na afronding ontvang je een certificaat. U krijgt ook een jaar servicegarantie. Levering vindt plaats door het hele land, maar er is ook een ophaalservice beschikbaar.
Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Specificaties:

Frequentie van ultrasone trillingen - 40 kHz

Vacuümintensiteit - 650 / 0,8 mm Hg / bar

Golflengte - 650 nm

Display - 7 inch LCD-aanraakscherm

Spanning - 100-120V / 200-240V 50Hz / 60Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.