Vacuüm elektronische cavitatie-inrichting BOMEITONG

Productcode:
1667
Leverancierscode:
4574
Beschikbaar:
Op voorraad

800,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company is verheugd om het EMS-4574 vacuümmassageapparaat onder de aandacht van schoonheidsspecialisten te presenteren. Een functioneel figuurmodelleringssysteem stelt u in staat om snel en effectief met lichaamsvet om te gaan, waardoor de ontwikkeling van uw bedrijf wordt gegarandeerd.
Functionele kenmerken

De EMS-4574 Vacuüm Massager is een combinatie van cavitatie- en vacuümbehandeling waarmee u vetophopingen kunt verwijderen en direct zichtbare resultaten kunt behalen. Dit apparaat bevat ook bipolaire en driepolige RF-hefhandstukken. Alle technologieën die helpen om de vorm van het lichaam te veranderen zijn in het apparaat verwerkt.Met het apparaat is het heel eenvoudig om een ​​facelift te doen, de huid strakker te maken en rimpels te verminderen.
Bij cavitatie gebruikt het apparaat ultrasone golven om vetcellen te vernietigen. Het losse vet wordt vervolgens via het lymfestelsel, met zweet en urine, uit het lichaam verwijderd. Tijdens een radiofrequente behandeling veroorzaken de golven een reactie in de weefsels, stimuleren ze de natuurlijke reactie van het lichaam op de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid elastischer wordt.
Vacuümbehandeling vernietigt onderhuidse vetcellen en vermindert de ophoping van cellulitis. Toxines worden geëlimineerd door het lymfestelsel. Het pakket bevat 5 maniples. De aanbevolen tijd voor elke behandeling is 20 - 30 minuten.
Contra-indicaties voor gebruik

Het gepresenteerde apparaat gaat effectief om met de tekortkomingen van de figuur, maar op voorwaarde dat de patiënt gezond is en geen contra-indicaties heeft voor de behandeling. Dit zijn:
zwangerschap en lactatieperiode;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
auto-immuunziekten;
snijwonden, schaafwonden, brandwonden op de plaats van behandeling;
ontstekings- en schimmelprocessen op de huid;
koortsachtige aandoeningen;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
Vraag de patiënt tijdens het eerste consult naar al zijn vroegere en huidige medische aandoeningen om erachter te komen of ze geschikt zijn voor behandeling. Anders bestaat het risico op ernstige gezondheidsproblemen bij de patiënt.
Bestelling levering

Als je een geschikt vacuümmassageapparaat hebt gevonden, kun je deze voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty-winkel. Omdat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten van apparaten, zijn hun kosten in onze winkel 10% lager dan in andere winkels. En bij aankoop krijg je een gratis training aangeboden over het werken met het geselecteerde systeem.
De training wordt gegeven in een formaat dat voor u geschikt is en na voltooiing wordt een certificaat uitgereikt. U ontvangt ook een garantiekaart die u verzekert in geval van een probleem. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoord op hen van onze manager. Om contact met hem op te nemen, laat u een verzoek achter op de site, en onze specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Specificaties:
 
Spanning - 220 V / 110 V, 50-60 Hz

Cavitatie-energie - 40 kHz

Vermogen - 100 W

Vacuümdruk - 0,1 MPa

Energie RF - 50 J

Gewicht - 23 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.