Vacuüm cavitatie inrichting LPV - 12

Productcode:
1779
Leverancierscode:
3512
Beschikbaar:
Op voorraad

3.300,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems presenteert onder uw aandacht het vacuüm- en cavitatieapparaat LPV - 12. Door de combinatie van technologieën kunt u sneller en efficiënter omgaan met de tekortkomingen van de figuur.
Apparaatmogelijkheden

LPV - 12 is een uitstekend hulpmiddel voor snelle en veilige lipolyse, die werkt met dubbele kracht. Het werk van deze tool is gebaseerd op het gebruik van fysieke effecten om vetcellen onder de huid te vernietigen, lymfedrainage en het volume van de overeenkomstige delen van het lichaam te verminderen. Hiervoor worden vacuüm- en ultrasone technologieën gebruikt. De combinatie van technologieën zorgt voor stimulatie van lipolyse en effectieve eliminatie van afbraakproducten van vetcellen met behulp van het lymfestelsel en de bloedsomloop.Het werkingsprincipe is gebaseerd op een combinatie van cavitatie en vacuüm.
Cavitatie kan diep in weefsels doordringen en de afbraak van vetten van binnenuit stimuleren. Het vacuüm werkt als een krachtige masseur en stimuleert de uitstroom van lipide-afbraakproducten uit het onderhuidse weefsel naar het lymfekanaal. Cavitatie is een natuurlijk fysiek effect dat als volkomen onschadelijk wordt beschouwd en in veel gebieden van de medische praktijk wordt gebruikt. De concentratie van ultrasone energie, gericht met een comfortabele, tast opzettelijk een specifiek deel van de huid aan. De cavitatiesnelheid wordt ingesteld via het invoermenu en komt overeen met het meest efficiënte en veilige niveau. Energie passeert onschadelijk door de epidermis en dermis, beschadigt de spierlaag en aangrenzende botten niet.
Ultrasone golven creëren luchtbellen in de vetcellen, die geleidelijk opwarmen en snel beginnen te bewegen. Tegelijkertijd stijgt de lokale temperatuur en begint het stadium van emulgering van vetten tot zuren. Onder dergelijke omstandigheden neemt de druk in de vetcel toe en bewegen de producten van lipolyse door de wanden naar de intercellulaire ruimte. Sommige lipocyten breken af, waardoor vetzuren vrijkomen. Echografie stimuleert ook de synthese en werking van de dermale laag collageen, die verantwoordelijk is voor de structuur van de huid. De synthese van nieuw collageen verhoogt de dichtheid van de dermis, verzacht fijne rimpels en verbetert het uiterlijk. Bovendien kan het worden gebruikt om te gaan met
cellulitis.
Door deze twee technologieën samen te gebruiken, wordt de effectiviteit van lipolyse en lymfedrainage meerdere keren verhoogd. Een speciaal handvat met een zachte zuignap beperkt het huidoppervlak. Daarom wordt een mechanisch effect uitgevoerd, dat de bindingen tussen lipocyten vernietigt, de afgifte van vetafbraakproducten door het lymfestelsel stimuleert. Bovendien wordt met behulp van deze massage de stofwisseling geactiveerd, de doorbloeding en de weefselregeneratie verbeterd.

Contra-indicaties voor gebruik

Er is een lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het cavitatie- en vacuümapparaat, evenals voor andere apparatuur:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
hart-en vaatziekten;
dermatologische ontstekingsprocessen;
schimmelinfecties op de behandelplaats;
schending van de integriteit van de huid in het getroffen gebied;
pathologie van het endocriene systeem;
auto-immuunziekten;
chronische ziekten in de acute fase;
acute infectieziekten;
koortsachtige toestanden.
Let tijdens het eerste consult op de gezondheidstoestand van de patiënt, anders bestaat het risico dat er ernstige gezondheidsproblemen voor de patiënt ontstaan.
Plaats een bestelling

Heeft u het gewenste apparaat gevonden? Schiet op om een ​​cavitatie- en vacuümapparaat voor een spotprijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Daarnaast geven we gratis training over het werken met de gekochte apparatuur, die u in elk voor u geschikt formaat kunt volgen.
Na voltooiing van de training wordt een certificaat verstrekt dat uw kwalificaties voor patiënten bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Daarnaast kunt u de bezorging naar elke uithoek van het land regelen. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn.
Als u meer advies nodig heeft, neem dan contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en verwacht een telefoontje tijdens kantooruren.
Specificaties:

Vacuümdruk - 40 kPa

Spanning - 110-230 V

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.