Vacuümactieapparaat en Cryolipolyse NM-102

Productcode:
3961
Beschikbaar:
Op voorraad

4.900,00€

course-cert ce-cert

De NM-102 Cryolipolyse-machine met vacuümactie is een ideale keuze voor schoonheidssalons en medische klinieken die zeer effectieve lichaamsvormende en huidverbeteringsbehandelingen willen bieden.


Hier is een gedetailleerd overzicht van de specificaties en voordelen:


1. **Verschillende handgrepen:** De NM-102 is uitgerust met een verscheidenheid aan handgrepen voor verschillende delen van het lichaam. Het middelste cryohandvat is ontworpen voor heupen, buik en andere gebieden. Er is ook een 40KHz cavitatiepen en een Vela-vacuümpen.


2. **Handige bediening:** De machine is uitgerust met een 8-inch touchscreen, waardoor hij eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is.


3. **Breed temperatuurbereik:** NM-102 kan werken in een breed temperatuurbereik van -13°C tot +43°C. Het begint met verwarmen tot 43°C gedurende de eerste drie minuten en koelt vervolgens af tot -13°C.


4. **Vacuümeffect:** Het apparaat creëert een vacuümdruk van 0 tot 100 kPa, waardoor u de intensiteit van de vacuümmassage nauwkeurig kunt aanpassen.


5. **40 KHz Cavitatie:** Met een frequentie van 40 KHz helpt dit apparaat vetcellen af ​​te breken, waardoor gewichtsverlies en volume worden bevorderd.


6. **RF-energie:** Zeven niveaus van RF-energie om de huid strakker en steviger te maken.


7. **Koelsysteem:** Het koelsysteem omvat waterkoeling, luchtkoeling en halfgeleiderkoeler.


8. **Tijdinstelling:** Het is mogelijk om de werkingstijd in te stellen van 0 tot 60 minuten.


9. **Vermogen:** Het apparaat heeft een vermogen van 800 W, wat een hoge efficiëntie en snelheid van procedures oplevert.


10. **Spanning en frequentie:** NM-102 werkt op 220V/110V en een frequentie van 50Hz tot 60Hz, die in verschillende regio's kan worden gebruikt.


De NM-102 biedt vele functionaliteiten:


- **Lichaamsvorming:** Met behulp van vacuümmassage en 40KHz cavitatie helpt het vetophopingen af ​​te breken, het volume te verminderen en de lichaamscontouren te verbeteren.


- **Huidverstrakking:** RF-energie stimuleert de productie van collageen, wat de elasticiteit en tonus van de huid verbetert.


- **Vacuümtherapie:** Het vacuümhandvat bestrijdt effectief cellulitis en verbetert de lymfedrainage.


- **Cryolipolyse:** De Fat Freezing Pen vernietigt op een veilige manier vetcellen zonder het omliggende weefsel te beschadigen.


- **Thermolifting:** Dankzij het vermogen van het apparaat om te verwarmen en af ​​te koelen, kunt u de conditie van de huid en de verstrakking ervan verbeteren.


De NM-102 is een betrouwbaar en innovatief apparaat dat schoonheidssalons en klinieken helpt uitstekende resultaten te bereiken op het gebied van lichaamsvorming en huidverbetering. De veelzijdigheid en geavanceerde technologie maken het tot een waardevol hulpmiddel op het gebied van cosmetologie en esthetische geneeskunde.


Specificaties


Handvatten: 1 medium cryo-handvat - voor de taille, buik en heupen. Avitatie Vela Vacuümhandgreep 40 kHz

Aanraakscherm: 8 inch

Koeltemperatuur -13°C/+43°C (opwarmen tot 43°C gedurende de eerste drie minuten en dan beginnen met afkoelen, de laagste temperatuur kan -13°C bereiken)

Vacuüm uitlaatdruk 0-100Kpa

Cavitatie 40 kHz

RF-energieniveau 1-7

Koelvloeistof Zuiver water met watertank van 4,5 l

Koelsysteem Waterkoeling + Luchtkoeling + Halfgeleider

Standaard looptijd 0-60 minuten

Machinevermogen 800W.

Spanning 220V/110V; 50 Hz - 60 Hz

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.