Ultraviolette sterilisator YM-9007

Productcode:
1559
Leverancierscode:
YM-9007
Beschikbaar:
Op voorraad

58,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

De functionele ultraviolette sterilisator YM - 9007 wordt onder uw aandacht gebracht in de EMS-Beauty online winkel. Effectief en klein van formaat, het is een onmisbare assistent voor een schoonheidsspecialiste.
Apparaatfuncties

De YM - 9007 Stationaire UV-gereedschapsopslagcamera met 15W UV-lamp heeft een moderne uitstraling en is erg handig in gebruik. Dit resultaat wordt verkregen uit een klein formaat (44,5 cm x 34,5 cm x 19,2 cm), een vergroting van het voordeksel van de glazen kamer voor sterilisatie. Draaiende instrumenten hebben een functie op een metalen rooster dat iets boven de vloer van de kamer uitsteekt. Hierdoor kunnen instrumenten efficiënter worden uitgestoten.
Tegelijkertijd kunnen bijvoorbeeld tot een dozijn scalpels worden verwerkt of meer cosmetische kits. Met dit apparaat kunt u instrumenten van verschillende materialen steriliseren: medisch staal, glas, hout, keramiek, kunststof. De kamer is uitgerust met een 8W of 15W lamp, die de instrumenten in 20-30 minuten verwerkt.
U dient zich ervan bewust te zijn dat dit type sterilisatie moet worden gebruikt in combinatie met andere sterilisatiemethoden. Bijvoorbeeld in speciale gevallen bij hoge temperaturen / 250 C. Alleen dan kunt u de steriliteit van cosmetische instrumenten definitief bevestigen.
Plaats een bestelling

Interesse in de gepresenteerde sterilisator? Je koopt het in de EMS-Beauty winkel tegen de scherpste prijs van Europa. Wij leveren immers al jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij uw werk met patiënten. En bij aankoop krijgt u een garantie die u voorziet van after-sales service in geval van storingen. Tegelijkertijd wordt de levering door het hele land uitgevoerd - u hoeft alleen de juiste bezorgmethode te kiezen.
Heb je nog vragen? Onze manager kan ze beantwoorden. Om contact met hem op te nemen, belt u de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat u een terugbelverzoek achter.
Specificaties:

Vermogen - 15 W

Verwerkingstijd - 20-30 minuten

Afmetingen - 44,5x34,5x19,2 cm

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.