Ultraviolette sterilisator YM-9006

Productcode:
1558
Leverancierscode:
YM-9006
Beschikbaar:
Op voorraad

53,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Uw aandacht op de ems-beauty.es-website wordt gepresenteerd met een handige en effectieve UV-sterilisator YM-9006. Hiermee kunt u uw klanten veilige procedures garanderen.
Apparaatmogelijkheden

De YM-9006 ultraviolette sterilisator is een universeel model met een compartiment voor het opbergen van steriele instrumenten. Het gebruikt UV-golven om ziekteverwekkers op cosmetische en medische apparatuur te bestrijden. Het heeft een dunne metalen wandbehuizing met de afmetingen / 44 cm x 33 cm x 26 cm De verpakking bevat een kamer met een UF-8-lamp W / geschikt voor het steriliseren van schoonheidsinstrumenten en dermatologiekamers.
De UV-lamp kan eenvoudig worden vervangen zonder een schroevendraaier of ander gereedschap aan één kant. De lamp kan dan eenvoudig worden verwijderd en vervangen door een nieuwe UF-lamp. Gebruiksvoorwaarden:
Voordat de sterilisatielampkamer wordt geopend, moet deze worden uitgeschakeld.
Gereedschappen in één laag worden in de kamer geplaatst en de deur wordt gesloten.
UF - de lamp brandt vijftien tot twintig minuten, daarna worden de instrumenten naar de andere kant overgebracht en opnieuw bestraald.
De YM-9006 universele UV-sterilisator heeft een timer en het is gemakkelijk om het noodzakelijke behandelingsregime te volgen voor elk instrument, verband, cosmetica, bladmaskers.
Uitchecken

De juiste sterilisator gevonden? U kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty winkel, omdat wij apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken. U kiest zelf het formaat van de training en na voltooiing ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties bevestigt bij het werken met patiënten.
Bij aankoop krijgt u ook een garantiekaart. En u kunt bestellen in alle steden van het land. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Om een ​​handige bezorgoptie te kiezen, vult u een aanvraag in op de website en onze manager neemt spoedig contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.