Ultrasoon peeling- en fonoforese-apparaat B-6250

Productcode:
1551
Leverancierscode:
B-6250
Beschikbaar:
Op voorraad

361,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een klein maar effectief apparaat voor het reinigen en verbeteren van de conditie van de huid, dan is de ultrasone scrubber B-6250 precies wat u nodig heeft. Uitgerust met verschillende technologieën, zal het een breed scala aan procedures kunnen bieden.
Beschikbare opties

Ultrasone scrubber B-6250 is een apparaat voor ultrasone peeling, fonoforese en micromassage. Ondanks het feit dat het apparaat is ontwikkeld als een basismodel voor het verlenen van cosmetische diensten, heeft het een vrij grote lijst met functies en zal het in alle schoonheidssalons in trek zijn. Over het algemeen kunt u met het apparaat een breed scala aan procedures uitvoeren:
diepe reiniging van de huid;
eliminatie van open en gesloten comedonen;
optillen en corrigeren van gezichtscontouren;
verbetering van de huidskleur;
lymfedrainage;
depigmentatie en huidverlichting;
acnebehandeling en gladmaken van acne;
stimulatie van collageensynthese
herstel van spierspanning;
normalisatie van het celmetabolisme;
versnelling van de afbraak van melanine en normalisatie van de activiteit van melanocyten.
Bovendien zal ultrasone behandeling de hydratatie van de huid helpen verbeteren en de hydro-lipidebalans van de huid normaliseren, de elasticiteit herstellen en nuttig zijn bij het oplossen van een aantal andere esthetische problemen. Maar u moet begrijpen dat een traject van procedures nodig is om blijvende resultaten te bereiken. De duur van de cursus wordt beïnvloed door het individuele probleem van de patiënt en de kenmerken van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Het apparaat is slechts in één geval effectief: als de patiënt geen contra-indicaties heeft voor de behandeling. Deze worden beschouwd:
zwangerschap en lactatieperiode;
schending van de integriteit van de huid op de plaats van behandeling;
diabetes mellitus in het stadium van decompensatie;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
oncologische ziekten;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
koorts, griep, acute luchtweginfecties.
Om gezondheidsproblemen te voorkomen, dient u bij het eerste consult na te gaan of de patiënt een van deze aandoeningen heeft.

Apparatuur bestellen

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een ultrasone scrubber te kopen. Hier kunt u een gecertificeerd apparaat aanschaffen tegen een kostprijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. Reden hiervoor is de directe samenwerking met fabrikanten in de afgelopen jaren.
Ook heb je de mogelijkheid om gratis te leren hoe je op de juiste manier met het gekochte apparaat omgaat. Na voltooiing van de cursus ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Het is mogelijk om door het hele land te laten bezorgen. U kunt desgewenst ook gebruik maken van de ophaalservice. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag in op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Oscillatiefrequentie - 10-50 Hz

Spanning - 220-240 V, 50 Hz

Vermogen - 20 W

Afmetingen - 38x34x19 cm

Gewicht - 3 kg

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.