Ultrasoon multifunctioneel apparaat AS-M3

Productcode:
1454
Leverancierscode:
2539
Beschikbaar:
Op voorraad

700,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten wordt op de website ems-beauty.es een multifunctioneel apparaat voor ultrageluidtherapie AS-M3 gepresenteerd. De mogelijkheden van het apparaat bieden een breed scala aan gezichtsverzorgingsprocedures, waardoor steeds meer nieuwe klanten naar uw salon komen.
Apparatuurkenmerken:

Het ultrasone multifunctionele apparaat AS-M3 biedt ondanks zijn compacte formaat een breed scala aan toepassingen. AS-M3 kan worden gebruikt voor ultrasone peeling (huid scrubber), fonoforese en micromassage en biedt uitzonderlijke resultaten. Bij ultrasone peeling wordt eerst een hoogwaardige peelingcrème op de huid aangebracht, die vervolgens door een speciaal ultrasoon apparaat wordt verspreid en in de bovenste laag van de huid wordt opgenomen. De combinatie van trillingen en micromassage zorgt voor microcirculatie tijdens de behandeling, waarbij de actieve ingrediënten diep in de huid doordringen en deze ook nog eens rijkelijk van zuurstof wordt voorzien.
Bovendien zorgen ultrasone golven op een natte huid voor de vorming van microscopisch kleine gasbelletjes, wat resulteert in een groter reinigend effect. Dode cellen zijn gemakkelijker te verwijderen en overtollig talg wordt nauwkeuriger uit de poriën getransporteerd. Ultrasone peeling wordt voornamelijk gebruikt voor gezichtsreiniging, maar kan desgewenst ook op andere delen van de huid worden gebruikt, zoals het decolleté, nek en rug. Het resultaat van ultrasone peeling is een diep schone huid en dit schept ideale omstandigheden voor vervolgbehandelingen, omdat de huid nu perfect is voorbereid om stoffen op te nemen.
Huidreiniging met ultrageluid is absoluut pijnloos en vrij van vervelende bijwerkingen. Slechts in zeldzame gevallen en vooral bij een zeer gevoelige huid kunnen de behandelde gebieden rood worden. Bij fonoforese hangt de penetratiediepte van het medicijn af van de factor tijd en frequentie, en minder van de intensiteit. Ultrageluidtherapie werkt ook goed bij gelijkstroomprocedures of sommige stimulatiestromen, die de effectiviteit van de behandeling verder kunnen vergroten. Bij een indirect geluid is het lichaamsdeel dat in aanmerking wordt genomen au bain-marie.
Water is het communicatiemiddel Micromassage maakt gebruik van ultrasone golven op verschillende en snel veranderende frequenties. Hierdoor kunt u een sterke lokale massage krijgen (verhoogde druk in de weefsels). Slapende bindweefselcellen worden geactiveerd en gestimuleerd om hyaluronzuur, collageen en elastine te produceren. Direct na de behandeling kunt u een vergelijkbaar effect voelen als na een massage. De huid voelt direct zachter, voller en over het algemeen aangenamer aan. Op de lange termijn ontstaat er nieuw bindweefsel en neemt het volume toe. Het vermindert effectief rimpels. Maar deze therapie kan ook met succes worden gebruikt bij de behandeling van littekens of acne.

Contra-indicaties voor behandeling

U moet niet vergeten dat dergelijke apparatuur een ongelooflijk serieuze zaak is en met zorg moet worden gebruikt. Dit betekent dat als er contra-indicaties zijn, het gebruik van het systeem ten strengste verboden is. Deze staten zijn:
zwangerschap en borstvoeding;
oncologische ziekten;
auto-immuunpathologieën;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker en metalen implantaten;
schade aan de integriteit van de huid op de plaats van behandeling;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase.
Let goed op de gezondheid van de patiënt om complicaties te voorkomen.

Apparatuur kopen

Heeft u de juiste apparatuur gevonden? Bestel hem dan tegen de beste prijs van het land via de EMS-Beauty webshop. We werken rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparaten zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. Bovendien leren we gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt, wat handig is bij het werken met patiënten. En bij uw aankoop ontvangt u een servicegarantie die u van dienst zal zijn in het geval van een garantiestoring.
Levering vindt plaats door het hele land. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Ultrasone frequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110-230 V

Frequentie - 50-60 Hz

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.