Ultrasoon apparaat voor cavitatie Cavi Lipo

Productcode:
1061
Leverancierscode:
4145
Beschikbaar:
Op voorraad

4.700,00€

course-cert ce-cert

Op de website van ems-beauty wordt een modern CAVI-LIPO cavitatieapparaat onder de aandacht gebracht van specialisten. Dankzij de mogelijkheden ervan kunt u veel effectiever omgaan met lichaamsvet.
Onderscheidende kenmerken

De meest geavanceerde manier om zichtbare cellulitis en vetcellen te elimineren. De technologie belooft een revolutie teweeg te brengen in cosmetische procedures die voorheen alleen door chirurgie werden bereikt. Het is een veilige, niet-chirurgische, niet-invasieve behandeling die vet verwijdert en cellulitis afbreekt. Als je buikvet, armen, dijen, rug wilt verliezen, is dit een revolutionaire behandeling. Er is geen uitvaltijd en de resultaten zijn meestal onmiddellijk en permanent.
Cavi-Lipo werkt door middel van ultrageluid om vetcellen af ​​te breken en vloeibaar te maken. Ze worden vervolgens gemetaboliseerd en vrijgegeven via de lever en natuurlijk. Door dit proces kan een gladdere huid, verminderde omtrek en een meer gevormd lichaam vrijwel onmiddellijk worden gezien. Het resultaat is te vergelijken met liposuctie, maar zonder littekens, zwellingen en bijwerkingen! Elke behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is eigenlijk heel ontspannend!
Met behulp van ultrasone golven dringt Cavi-Lipo de huid binnen tot in de vetcellen, waardoor een activiteit ontstaat die de vetcellen breekt (cavitatie) en tegelijkertijd het huidoppervlak strakker maakt door de stimulatie veroorzaakt door de ultrasone golf. Geen enkel ander lichaamsvormend apparaat combineert huidverstrakking met meetbare veranderingen in slechts één behandeling.
Er is een minimaal risico bij het gebruik van het apparaat en het wordt beschouwd als een veilig alternatief voor invasieve procedures zoals tumescente liposuctie, lipodissolve en andere niet-invasieve apparaten zoals Accent, VelaShape en Thermage, die afhankelijk zijn van weefselverwarming en ongemak kunnen veroorzaken. Geen van hen heeft bevestigde gegevens die aantonen hoe de grootte van vetcellen afneemt. De behandeling met Cavi-Lipo is 100% niet-invasief en veroorzaakt geen blauwe plekken of littekens.
Toepassingsverbod

Het is belangrijk om te onthouden dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van het apparaat. Bij aanwezigheid van ten minste één van de onderstaande aandoeningen mag de behandeling niet worden uitgevoerd:
zwangerschap en borstvoeding;
kritieke dagen;
suikerziekte;
nier- en leverinsufficiëntie;
oncologie;
osteoporose;
chronische infectieziekten;
de aanwezigheid van open wonden op de behandelplaats;
de aanwezigheid van metalen implantaten en een ingebouwde pacemaker;
acute ontstekingsziekten;
zwaarlijvigheid.
Alvorens met de behandeling te beginnen, is de specialist verplicht om na te gaan of de patiënt gezond is om een ​​positief resultaat van de procedure te garanderen.
Uitchecken

U kunt het CAVI-LIPO-apparaat voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we de afgelopen 10 jaar systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze apparatuur 10% lager dan in winkels van andere leveranciers. Ook kunt u hier gratis leren werken met het aangekochte systeem.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt. En bij de aankoop wordt een garantiekaart meegeleverd, die verzekert in geval van problemen. Er wordt onder andere door het hele land bezorgd.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze beheerder. Het zal u helpen een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.
Specificaties:

Afmetingen - 41 x 41 x 122,7 cm

Gewicht - 30 kg

Spanning - 100~120V / 220V~240V

Frequentie - 50~60Hz

Stroomverbruik - 60 W

Display - grafisch LED-scherm met functieknoppen

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.