Ultrasoon apparaat HIFU BLS819

Productcode:
1478
Leverancierscode:
BLS819
Beschikbaar:
Op voorraad

7.650,00€

course-cert ce-cert

Op de website ems-beauty.es wordt het functionele SMAS-tilapparaat BLS 819 onder uw aandacht gebracht. Hiermee wordt het werk van een schoonheidsspecialist in de strijd tegen leeftijdsgebonden veranderingen nog gemakkelijker voor de arts en effectiever voor de patiënt .
Functionele kenmerken

High Intensity Ultrasound (HIFU)-technologie kan huidlagen tot 4,5 mm diep scannen, waardoor de toegang tot SMAS-lift voor niet-invasieve behandelingen wordt geopend. Intens gefocuste ultrasone golven kunnen het weefsel op grote diepte binnendringen zonder het te beschadigen en zonder verstrooiing, dat wil zeggen in wezen zonder dispersie. In het menselijk lichaam is collageen een belangrijk organisch onderdeel van bindweefsel (botten, tanden, kraakbeen, pezen, ligamenten) en huid. Collageen bestaat uit enkele lange collageenmoleculen (eiwitketens) die een linkerpropeller vormen.
Omdat de behandeling natuurlijke fysiologische processen stimuleert, wordt het succes van de behandeling steeds groter. De behandelingstechnologie biedt, in tegenstelling tot lasers of gepulseerd licht, ongeacht het huidtype even uitstekende resultaten op alle gebieden. Het werken met het HIFU-apparaat gebeurt in twee fasen. De eerste stap is de zogenaamde echografie. Op het grote scherm van het apparaat worden de diepe huidlagen van het behandelde gebied weergegeven en geanalyseerd om de exacte keuze van de optimale penetratiediepte te bepalen. In de tweede fase wordt de behandeling uitgevoerd met gerichte itonia. Professionele behandeling met deze technologie leidt meestal tot goede resultaten.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet niet vergeten dat het gebruik van het apparaat in sommige gevallen ten strengste verboden is. Dergelijke gevallen zijn contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoeding;
oncologische neoplasmata;
auto-immuunziekten;
schade aan de huid op de plaats van blootstelling;
ontstekingsprocessen;
schimmelinfecties;
chronische ziektes;
verergering van infectieziekten;
koorts, griep, acute luchtweginfecties;
ziekten van de bekkenorganen;
kritieke dagen.
U moet uitzoeken of de patiënt gezond is en of de behandeling hem schade zal toebrengen. Anders kunnen de gevolgen groot zijn.
Uitchecken

Heb je gevonden wat je zoekt? Haast je dan om het apparaat voor een zacht prijsje te kopen via de EMS-Beauty store. We presenteren alleen gecertificeerde systemen waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan die van andere leveranciers, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren je gratis hoe je het apparaat gebruikt.
De training wordt gegeven in een formaat dat voor u geschikt is - lokaal of op afstand. En na het voltooien van de cursus wordt een certificaat uitgereikt, wat handig is bij het werken met patiënten. Ook krijg je bij de aankoop garantie op de dienst na verkoop in geval van problemen.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem voor het plaatsen van een bestelling contact op met de beheerder. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Specificaties:

Pulsfrequentie - 0530 W

Golflengte - 10 600 nm

Display - 8,4" LCD-kleurenscherm

Vermogen - 30 W

Koelsysteem - water + lucht

Pulsduur - 0,1-10 ms

Spanning - 220 V / 50 Hz; 110 V / 60 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.