Ultrasone Slaber SANOVE

Productcode:
1857
Leverancierscode:
4003
Beschikbaar:
Op voorraad

53,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Om uw huid jong en gezond te houden zonder een specialist te bezoeken, let op de SANOVE ultrasone scrubber voor peeling en fonoforese van de EMS-Beauty store. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u de huid effectief en pijnloos reinigen en de manifestatie van leeftijdsgerelateerde veranderingen vertragen.
Voordelen van het apparaat

De SANOVE ultrasone scrubber is een draagbaar apparaat uitgerust met ultrasone peeling- en fonoforesefuncties. Peeling is bedoeld voor hoogwaardige reiniging van de huid van oppervlakkige en diepe onzuiverheden bij blootstelling aan trillingen op deeltjes van een cellulaire verbinding. Door ze voorzichtig te vernietigen, zorgt de technologie voor het verwijderen van dode cellen en het reinigen van verstopte poriën. Maar fonoforese is een iets andere technologie.
Ultrasone fonoforese is bedoeld voor de niet-invasieve introductie van cosmetische preparaten in de huid. Het is een alternatief voor injectie-mesotherapie. Het effect van ultrageluid verhoogt de doorlaatbaarheid van celmembranen, waardoor de penetratie van voedingsstoffen in de huid wordt vergemakkelijkt. Met het apparaat kunt u de bloedcirculatie normaliseren, metabolische processen versnellen, de ernst van pigmentatie van verschillende oorsprong verminderen, rimpels gladstrijken, acne genezen, de talgproductie normaliseren en de collageensynthese versnellen. De aanbevolen gebruiksfrequentie is 2 tot 3 keer per week. Indien gewenst kunnen tonics worden gebruikt voor een diepere reiniging.
Om ervoor te zorgen dat het apparaat u jarenlang van dienst is, is het belangrijk om het op de juiste manier te gebruiken. Volg hiervoor de gebruiksaanwijzing: reinig eerst de huid van cosmetica en onzuiverheden. Breng vervolgens voedende melk aan op je gezicht. Zet de schraper aan en selecteer de hydratatiemodus en werk vervolgens in een hoek van 90 graden. Beweeg bij het kiezen van een reinigingsmodus de scrubber in een hoek van 45 graden over de huid. Indien gewenst kan de reiniging gelijktijdig met de fonoforese worden uitgevoerd. Als je klaar bent, was je je gezicht en hydrateer je je huid. Vergeet na de procedure niet het mondstuk te desinfecteren.
Het apparaat kan worden gebruikt in de meest delicate delen van het gezicht voor verschillende manipulaties. Aangezien de manipulatie geen pijn of ongemak voor de patiënt veroorzaakt, is het gebruik van anesthesie niet nodig. Op de lange termijn is dit een grote besparing voor de salon. En dankzij het kleine formaat van het apparaat en de aanwezigheid van opladen via USB kunt u procedures uitvoeren op elke geschikte plaats en wanneer u dat nodig acht.

Apparatuur bestellen

Als u een draagbare ultrasone scrubber wilt kopen waarvan de prijs voldoende is, neem dan contact op met de online winkel van EMS-Beauty. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus onze kosten zijn veel winstgevender dan in andere winkels in het land. En gratis leren we de regels van de werking ervan op een geschikt moment voor u.
Na afronding van de opleiding wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop wordt de garantie voor service verstrekt. En u kunt de levering vanuit elke stad in het land bestellen.
Als je hulp nodig hebt bij het kiezen, neem dan contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Voeding - 100-240V 50Hz / 60Hz

Uitgangsspanning - 5 V / 600 mAh

Oplaadmodus - oplaadbaar (lithiumbatterij)

Gewicht - 99 g

Vermogen - 2 W

Afmetingen - 17,3x5,5x15,5 cm

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.