Ultrasone scrubber MARASIL

Productcode:
1859
Leverancierscode:
4005
Beschikbaar:
Op voorraad

88,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

De European Medical Systems Company heeft het genoegen u het LPG-72 massageapparaat met vacuümroller onder uw aandacht te brengen. Het systeem is uitgerust met verschillende technologieën, waar de specialist tijdens de procedure tussen kan schakelen. Dit garandeert een beter resultaat in een sneller tijdsbestek.
Onderscheidende kenmerken

De LPG-72 is uitgerust met vacuümrolmassagetechnologieën, infraroodstraling, ultrageluid en RF-technologie. Dit apparaat is ontworpen voor hoogwaardige liposuctie en lymfedrainage in professionele schoonheidssalons. De unieke combinatie van vier kerntechnologieën in één apparaat stelt u in staat om in relatief korte tijd maximaal resultaat te behalen. Bovendien moeten de voordelen van een dergelijke procedure zijn dat het niet nodig is om extra hulpmiddelen bij het werk te gebruiken en volledige veiligheid.
Gerichte focus op alle vier de technologieën, die LPG-72 bevatten, stelt je in staat om je te concentreren op een specifiek deel van de huid. De essentie van het apparaat ligt in de krachtige activering van metabolische processen in het onderhuidse weefsel om lipolyse te stimuleren. Bovendien is de rolmassageprocedure heel aangenaam en haalt de patiënt het maximale plezier uit de sessie.
Het apparaat is uitgerust met vier sproeiers die verschillende delen van de huid aantasten. Kleinere worden gebruikt om het gebied rond de ogen te behandelen, iets meer voor het gezicht, de hals en het decolleté. Grotere worden gebruikt om de onderhuidse weefsels van de armen en benen te beïnvloeden. De grootste sproeiers zijn ontworpen voor de billen, rug, dijen en buik. Hiermee kunt u alle probleemgebieden in verschillende omstandigheden verwerken.
Apparatuur bestellen

Wilt u dergelijke apparatuur in uw salon gebruiken? Bestel het dan via de EMS-Beauty webshop tegen een veel voordeligere prijs dan bij andere aanbieders. De reden hiervoor is de jarenlange directe samenwerking met fabrikanten.
U kunt bij ons ook gratis de werkingsregels van het gekochte systeem leren. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal binnenkort contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.

Specificaties:

Vacuümdruk - 90-25 kPa (68,4 mmHg)

Relatieve druk - 10-75 kPa (7,6 mmHg-57 cm.)

Pulsduur - 0,5-7,5 ms

Rolsnelheid - 0-36 tpm

Werkmodus rollen - 2 soorten

Pulsenergie - 60 J / cm2 (maximaal)

Cavitatiefrequentie - 40 kHz

Vermogen - 60 W

Golflengte - 940 nm

Afmetingen - 58,8x44.6x110 cm

Garantie - 18 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.