Ultrasone professionele scrubber AS 22-01

Productcode:
1552
Leverancierscode:
2581
Beschikbaar:
Op voorraad

350,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel de H2201 ultrasone scrubber. De combinatie van drie technologieën in één apparaat stelt de arts in staat om met een breed scala aan onvolkomenheden om te gaan, waardoor een ideale huidconditie ontstaat.
Functionele kenmerken

Ultrasone scrubber H2201 wordt gebruikt voor peeling, micromassage en fonoforese. Ultrasone peeling zorgt voor reiniging van de huid. Als gevolg van breuk van intermoleculaire bindingen in het continue bereik van ultrageluid met hoge intensiteit, treedt een cavitatie-effect op in celmembranen, wat leidt tot afbraak van verhoornde epidermale keratinocyten en ze exfoliëren. In verband met de onderbreking van bindingen in de dichte structuur en de activering van de vezel, stimuleert het metabolisme van het epidermale bindweefsel de herkapitalisatie van deze methode.
Hierdoor is het mogelijk om huidkeratinisatie, rimpels, littekens en leeftijdsgebonden veranderingen het hoofd te bieden.
Ultraphonoforese zorgt voor een gecombineerd effect op het lichaam, zodat de geïnjecteerde medicijnen diep in de huid doordringen. Door de druk krijgt het medicijnmolecuul meer mobiliteit en dieper in het weefsel. Echografie veroorzaakt een toename van de doorlaatbaarheid van de huid en creëert gunstige omstandigheden voor de penetratie van geneesmiddelmoleculen. Met uitgesproken lipofiele oppervlakteactieve stoffen verspreidt het zich gemakkelijk in en door de interstitiële poriën van het endotheel van het bloed en de lymfevaten. De medicijnen die in het lichaam worden toegediend, zijn 1-3%, de hoeveelheid wordt aangebracht op het huidoppervlak en hangt af van de frequentie van ultrasone trillingen - hoe lager, hoe hoger de hoeveelheid van de stof.
Micromassage veroorzaakt hoogfrequente trillingen die bij contact met de straler op het weefsel worden overgedragen. De technologie werkt op cellulair niveau om het huidkiemgebied op te schudden en een uitgesproken verjongend effect te geven. Om de hierboven beschreven methode te implementeren, genereert het apparaat op drie manieren ultrasone trillingen. Genereert een continu ultrasoon regime dat cellulaire processen stimuleert, evenals de regeneratie van huidcellen die collageen, elastine en hyaluronzuur synthetiseren, die verantwoordelijk zijn voor de sterkte en elasticiteit van de huid.
Deze modus wordt gebruikt voor massage en fonoforese. De ultrasone pulsmodus wordt onderbroken vanwege het lymfedrainage-effect, verlicht zwelling, verwijdert gifstoffen en stofwisselingsproducten uit cellen. De ultrasone modus met variabele generatie helpt de gezichtscontouren te herstellen en striae en littekens te bestrijden.
Uitchecken

Bent u geïnteresseerd in het gepresenteerde apparaat? Bestel hem dan via de EMS-Beauty webshop voor een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. Deze kosten zijn te wijten aan directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren.
Bij aankoop krijg je het aanbod om een ​​gratis training te volgen over het werken met het gekochte apparaat. Je kunt de cursus op afstand of lokaal volgen - naar keuze. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. U krijgt ook een servicegarantie.
Neem voor het bestellen van bezorging contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een verzoek achter en verwacht zo snel mogelijk een telefoontje.
Specificaties:

Intensiteit - tot 1 W/cm2

Bedrijfsmodi - 3 (continu, pulsen, afwisselend)

Vermogen - 20 W

Ultrasone frequentie - 50-60 kHz

Afmetingen - 38,4x23,5x11 cm

Spanning - 220 V

Gewicht - 1,8 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.