Ultrageluidsapparaat met hoge intensiteit UMS-HF4

Productcode:
1768
Leverancierscode:
3468
Beschikbaar:
Op voorraad

700,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems heeft het genoegen u het HIFU UMS-HF4-apparaat onder uw aandacht te brengen. De mogelijkheden van het systeem bieden een breed scala aan procedures die de ontwikkeling van uw bedrijf positief zullen beïnvloeden.

Functionele functies

Het UMS-HF4-apparaat is een systeem van ultrasone trillingen die op een strikt gedefinieerde diepte in weefsels zijn geconcentreerd. Deze golven richten zich op de musculoskeletale laag van de huid (SMAS), waardoor de denaturatie van oud collageen en de productie van nieuw wordt gestimuleerd. Als gevolg hiervan wordt de huid onmiddellijk strakker en geleidelijk verjongd, aangezien de collageenproductie enkele maanden na de procedure doorgaat. Met het apparaat kunt u gezichtscontouren corrigeren en ptosis van zacht weefsel elimineren, de tweede kin verwijderen, een slappe huid herstellen en onvolkomenheden in de ooghoeken en lippen corrigeren.
Het belangrijkste kenmerk van het systeem is dat het positieve effect van de procedure gebaseerd is op het gebruik van lichaamsbronnen en geen chirurgische ingreep vereist om optimale resultaten te bereiken. Bovendien is bij gebruik van HIFU, in tegenstelling tot lasersystemen, het therapeutische effect niet afhankelijk van de huidskleur van een persoon.
UMS-HF4 is bedoeld voor gebruik in stationaire en "weg" -omstandigheden, het belangrijkste voordeel is compactheid en een laag gewicht. Naast deze eigenschappen heeft het apparaat nog een aantal andere voordelen:
het gebruik van ultrasone maniples met verschillende bedrijfsmodi;
een set ultrasone cartridges voor gezichts- en lichaamsbehandeling;
de mogelijkheid om snel en eenvoudig cartridges te vervangen om op een andere diepte te werken;
lange levensduur van cartridges;
ergonomisch ontwerp van het apparaat en intuïtief menu;
langdurige werking en garantieservice.
Al deze factoren onderscheiden het apparaat van de achtergrond van andere systemen, waardoor het een favoriet is van schoonheidsspecialisten.
Verbod op gebruik

U moet onthouden dat het gebruik van het apparaat verboden is als er contra-indicaties zijn. Dit zijn:
zwangerschap en lactatieperiode;
cardiovasculaire pathologieën;
auto-immuunziekten;
oncologische neoplasmata;
schade aan de huid op de plaats van blootstelling;
chronische ziektes;
ontstekingsprocessen van de huid;
suikerziekte;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten.
Wees waakzaam tijdens het eerste consult, zodat uw patiënt alleen de beste resultaten krijgt zonder risico op bijwerkingen.
Bestelling levering

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een HIFU-apparaat te kopen. Hier kunt u apparatuur kopen tegen een kostprijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. Bovendien kunt u bij ons gratis leren hoe u het gekochte systeem gebruikt.
Je kiest zelf de opleidingsvorm die bij jou past en na afronding ontvang je een certificaat voor het werken met patiënten. U krijgt ook twee jaar servicegarantie. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Als je aanvullend advies nodig hebt, laat dan een verzoek achter op de website, en onze manager neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Specificaties:

Stralingsenergie - 7 MHz

Patronen - 1,5; 3,0; 4,5 mm

Cartridge-bron - 10000 pulsen

Spanning - 220 V, 50 Hz / 110 V, 60 Hz

Maximaal vermogen - 36 W

Afmetingen - 28x23x12 cm

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.