TRON UV + COLLAGEEN LED

Productcode:
1847
Leverancierscode:
3701
Beschikbaar:
Op voorraad

29.900,00€

course-cert ce-cert

35 UV-buizen + 4 HOGE DRUK

TRON UV + COLLAGEN LED vertegenwoordigt een nieuwe generatie apparaten voor schoonheidssalons. Het combineert de nieuwste bruiningstechnologie met een nieuwe generatie LED-collageen.

Met dubbele technologie om vitamine D te stimuleren in de bruiningsmodus en fibroblasten om nieuw collageen te produceren in de fotobiomodulatiemodus van 633 nm, zal het u een goed gevoel geven tijdens de rond.

TRON UV + COLLAGEN stelt u in staat om de perfecte kleur en een verjongde huid te krijgen dankzij een speciale fotoverjongingstechnologie met 633 nm LED-licht en de COLLAGENOL-633-versneller.

Met afmetingen van slechts 228x135x179 cm en technologieën zoals "VOCAL SYNT", een geavanceerd spraaksynthesesysteem dat de cliënt door alle fasen van de sessie begeleidt met een sensuele en aangename stem. Op deze manier wordt de machine zeer gebruiksvriendelijk dankzij de automatische uitleg die aan de gebruiker wordt gegeven.

Met LightRoom kunt u uw zonnebank + collageen in elke gewenste kleur aanpassen. Het geavanceerde geïntegreerde LED-systeem verlicht de kleurenkammen in elke gewenste tint.

De Breezer vertegenwoordigt de nieuwste evolutie in het watermicronisatiesysteem. De geavanceerde verdamper kan druppeltjes met een diameter van enkele microns spuiten die verdampen zodra ze in contact komen met de huid, waardoor deze onmiddellijk wordt ververst, en is geïntegreerd in het TRON-ventilatiesysteem voor een sessie die altijd koel en nooit benauwd is.< br>

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.