Tattoo remover

Productcode:
1688
Leverancierscode:
3006
Beschikbaar:
Op voorraad

760,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht in de EMS-Beauty online winkel wordt gepresenteerd met een functioneel apparaat voor het verwijderen van tatoeages EMS-3006. Dankzij de mogelijkheden kunt u snel en efficiënt met alle soorten inkt omgaan.
Hardwarevoordelen

Het EMS-3006-systeem is een draagbaar laserapparaat voor het verwijderen van tatoeages en biedt een effectieve en pijnloze behandeling. Laserlicht dringt door tot in de diepste laag van de dermis en zo absorberen de pigmentdeeltjes de lichtenergie en exploderen ze in kleine stukjes, waardoor de kleurdichtheid afneemt.
Zo wordt de tatoeage absoluut pijnloos verwijderd zonder enige schade aan de huid en haarzakjes. Na deze behandeling verschijnen er geen littekens, maar er zijn verschillende bijwerkingen. Het laserlicht werkt direct op de tatoeage en heeft daardoor een minimale impact op de gezondheid.
Het apparaat wordt geleverd met twee opzetstukken en een solide laserschakelcassettemechanisme. Met deze sproeiers is de procedure zeer effectief. Met behulp van het apparaat kunt u de tatoeage op een snelle manier verwijderen en blijven er na de ingreep geen sporen achter.
Verbod op gebruik

Het gebruik van laserapparatuur is verboden onder de volgende voorwaarden:
zwangerschap en borstvoeding;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
huidbeschadiging in het te behandelen gebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
de aanwezigheid van een pacemaker;
hart-en vaatziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
koorts, griep, acute luchtweginfecties, hoge temperatuur.
Tijdens het eerste consult dient u van de patiënt alle informatie te verkrijgen over zijn vroegere en huidige ziekten om een ​​negatief resultaat van de behandeling te voorkomen.
Apparatuur kopen

Interesse in ons aanbod? U kunt in Europa een tatoeageverwijderingsmachine kopen tegen de beste prijs via European Medical Systems. De kosten van onze producten zijn het meest aantrekkelijk omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Als bonus ontvangt u gratis training over de bedieningsregels van het geselecteerde systeem in een formaat dat voor u geschikt is. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij de aankoop krijgt u garantie.
Neem contact op met onze manager om levering naar elke uithoek van het land te bestellen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter zodat er contact met u kan worden opgenomen, of bel ons zelf.
Specificaties:

Lasergolflengte - 1064 nm, 532 nm

Vermogen - 800 W

Pulsbreedte - 10 ms

Frequentie - 1-10 Hz (instelbaar)

Spotgrootte - 1-7 mm

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.