Tarwekiemolie Massage 100%, 50 ML

Productcode:
1180
Leverancierscode:
1333
Beschikbaar:
Нет в наличии

2,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 50

Voor massagespecialisten presenteert EuroMedSystems graag tarwekiemmassageolie. Hiermee zal elke procedure veel effectiever en aangenamer zijn voor de patiënt en de arts.
Producteigenschap

Tarwekiemolie wordt beschouwd als de ontdekking van het geheim van de eeuwige jeugd, maar het effect is soms zelfs beter dan dat van dure crèmes en serums. Natuurlijk hangt alles af van de productietechnologie en het gepresenteerde product is een van de beste: volledig natuurlijk, het bevat geen additieven en is niet geproduceerd met warmtebehandeling. De huid wordt zichtbaar jonger, het reliëf wordt gelijkmatiger en het effect van de toepassing strekt zich uit over het hele lichaam, zelfs tot de meest delicate zone rond de ogen.
Tarwekiemolie wordt ook gebruikt om snij- en schaafwonden te behandelen, alleen helpt deze olie om weefsels snel te regenereren. De olie die op onze website wordt gepresenteerd, is volledig natuurlijk en veel effectiever dan vergelijkbare en goedkope producten die buiten professionele winkels zijn gekocht. En het volume gaat lang mee.
Als je massageolie wilt kopen, doe dat dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty store. Omdat we massageproducten rechtstreeks van de fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten veel winstgevender dan in andere winkels in het land. Bovendien kun je door heel Europa laten bezorgen, dus voel je vrij om een ​​bestelling te plaatsen.
Als u aanvullend advies nodig heeft, neem dan contact op met uw manager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.