Tafel voor manicure 005B

Productcode:
1132
Leverancierscode:
005B
Beschikbaar:
Op voorraad

309,00€

course-cert ce-cert

Op de website ems-beauty.es wordt een praktische en functionele manicuretafel 005B onder de aandacht gebracht van nagelspecialisten. Hiermee verbetert u de kwaliteit van procedures, waardoor u nieuwe klanten aantrekt en permanent maakt.
Waarom kiezen voor dit model?

Manicuretafel 005B is gemaakt van hoogwaardige materialen: het blad is gemaakt van dik en veiligheidsglas, wat de tafel een elegante, moderne uitstraling geeft. Het model is uitgerust met twee laden voor het opbergen van verbruiksartikelen en gereedschap. Door de grootte van de tafel kunt u het hele palet aan verven en andere gereedschappen plaatsen, evenals een lamp en ander noodzakelijk gereedschap, zonder werkruimte in beslag te nemen.
De tafel heeft een elegant ontwerp waardoor hij zich kan aanpassen aan bijna elk interieur van een studio of schoonheidssalon. Bovendien heeft de tafel handige en ruime laden waarmee u het werkgebied kunt bevrijden van gereedschappen en accessoires die niet bij de procedures zijn betrokken.
De manicuretafel is uitgerust met een ventilatie van 30 W die geuren en stof onmiddellijk verwijdert, wat zorgt voor een comfortabele procedure. De afmeting van de tafel is 140x52x76 cm, wat optimaal is voor het gemakkelijke werk van de meester en de klant.
Uitchecken

Als u een geschikte manicuretafel heeft gevonden, kunt u deze voor een zacht prijsje bestellen via de EMS-Beauty webshop. We hebben een brede catalogus van hoogwaardige cosmetica-meubels, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En u kunt de levering naar elke uithoek van Europa bestellen. Om de ontbrekende details te verduidelijken en een bestelling te plaatsen, neemt u contact op met de winkelmanager via telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.