Stoel voor master ST-9-N

Productcode:
1381
Leverancierscode:
ST-9-N
Beschikbaar:
Op voorraad

95,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een comfortabele en duurzame stoel voor de meester, stelt EuroMedSystems u graag het ST-9-N-model voor. Een sterk frame en stijlvol design maken dit meubel een ideale keuze voor professionals in de cosmetica-, geneeskunde- en schoonheidsindustrie.
Voordelen van kiezen

Het belangrijkste voordeel van dit model is de aanwezigheid van een zachte zitting die hoog genoeg is om de rug in een horizontale positie te houden, waardoor de belasting op de rug wordt verminderd en u lang kunt werken zonder overbelasting. Het zeer stabiele onderstel van de stoel is gemaakt van verchroomd metaal en voorzien van wielen om mobiliteit te garanderen.
De zitting en rugleuning van de stoel zijn bekleed met zacht maar duurzaam leer. Dankzij het hydraulische systeem kunt u de hoogte van de stoel snel aanpassen van 43 tot 58 cm en van 50 tot 65 cm, afhankelijk van de wensen van de klant. Masterstoel ST-9-N zorgt niet alleen voor het welzijn en de gezondheid van de master, maar siert ook de hele kamer, want hij is gemaakt in een stijlvol design.
Als u al lang op zoek bent naar een hoogwaardige stoel voor de meester, kunt u deze tegen de fabrieksprijs bestellen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben gecertificeerde apparatuur die rechtstreeks van fabrikanten is meegebracht, dus we berekenen deze niet te veel. In plaats daarvan bieden we een servicegarantie.
Levering vindt plaats in heel Europa. U kunt kiezen voor koeriersdiensten of gebruik maken van de ophaalservice. Om de juiste optie te kiezen, neemt u contact op met onze manager via telefoonnummers die u op de site ziet, of laat u een terugbelverzoek achter, waarna u tijdens kantooruren wordt teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.