Stoel voor master ST-9

Productcode:
1380
Leverancierscode:
ST-9
Beschikbaar:
Op voorraad

95,00€

course-cert ce-cert

Een comfortabele en praktische stoel voor de master ST-9 wordt onder uw aandacht gebracht in de EMS-Beauty online winkel. Hiermee zal de kwaliteit van het werk van de massagetherapeut toenemen en snel veranderen in een onmisbare uitrusting voor een specialist.
Waarom kiezen voor dit model?

Fauteuil ST-9 is een zeer belangrijk kenmerk van een professionele salon. Het belangrijkste onderdeel is de rugleuning, die stevig aan de zitting is bevestigd. De onderstellen van de stoel hebben een chromen behuizing die hem beschermt tegen roest en corrosie, de sterkte aanzienlijk verhoogt en zijn uiterlijk lang behoudt. De stoel is in hoogte verstelbaar, wat het werk van een specialist vergemakkelijkt.
Een grote keuze aan kleuren maakt uw schoonheidssalon ongewoon, elegant en mooi. Dankzij een intelligent bezorgsysteem door heel Europa kunnen we de goederen voor je in elke stad afleveren. En je kunt een stoel kopen voor een prijs die 10% lager is dan bij andere leveranciers in het land, omdat we al jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. Hiermee bent u verzekerd bij een storing. Als je vragen hebt, stel ze dan aan de winkelmanager. Laat hiervoor een verzoek achter op de site, en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met je op.
Specificaties:

Minimale hoogte - 40 cm

Maximale hoogte - 50 cm

Gewicht - 7 kg

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.