Stoel voor master ST-8

Productcode:
1367
Leverancierscode:
ST-8
Beschikbaar:
Op voorraad

73,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Uw aandacht op de site ems-beauty.es presenteerde een functionele stoel voor de master ST-8. Het is comfortabel, betrouwbaar en duurzaam, wat de duurzaamheid van het product garandeert. Is het niet voor het comfort tijdens het werk dat je deze stoel koopt?
Voordelen van kiezen

De stoel voor de master ST-8 heeft alle noodzakelijke parameters om uw comfort tijdens het werk te behouden. Waarom zou deze stoel voor u interessant kunnen zijn? Ten eerste het comfort van het zitten in de stoel, omdat deze een stevige rugleuning heeft, waardoor je geen ongemak ervaart tijdens het werk.
Daarnaast kunt u de hoogte van de stoel aanpassen met een hydraulisch mechanisme dat uw werk gemakkelijker maakt. De stoel is uitgerust met roterende wielen, waardoor je je comfortabel door het kantoor kunt verplaatsen. Ten tweede de sterkte van de chromen voet.
En het duurzame PVC dat voor de bekleding wordt gebruikt, kan eenvoudig worden gereinigd met gewone schoonmaakmiddelen, waardoor het jarenlang mooi blijft. Daarnaast zal het stijlvolle design prachtig staan ​​in elk interieur.
Bestelling levering

Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde stoel voor de meester, kunt u deze voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty-winkel kopen. Omdat we al vele jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten ervan vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Bij aankoop krijg je garantie op de stoel. Als er problemen zijn, bent u verzekerd.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt de bezorging regelen of gebruik maken van de zelfbezorgservice. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Vul hiervoor een terugbelverzoek in en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.