Stoel voor master ST-2

Productcode:
1370
Leverancierscode:
ST-2
Beschikbaar:
Op voorraad

83,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

The European Medical Systems Company is verheugd de ST-2 master chair te presenteren. Dit model wordt gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en hoogwaardige materialen, waardoor het snel de beste assistent voor een specialist tijdens het werk wordt.
Modelkenmerken:

De master chair ST-2 slijt dankzij het verchroomde onderstel niet en is ontworpen voor langdurig en betrouwbaar gebruik. De hoogwaardige rubberen kunststof waarvan de zitting is gemaakt, kan eenvoudig worden gereinigd met gewone reinigingsmiddelen, waardoor het mogelijk is om lang een representatieve uitstraling te behouden.
Een stabiel hydraulisch mechanisme past de hoogte van de stoel aan met een amplitude tot 58 cm, waardoor u de positie kunt veranderen, afhankelijk van de groei van de meester en het type werk dat wordt uitgevoerd. De wielen draaien vrij en gemakkelijk, waardoor de technicus zich snel van de patiënt naar de instrumentenwagen en terug door het kantoor kan verplaatsen. Een succesvol laconiek ontwerp ziet er goed uit in het interieur van elke schoonheidssalon.
Als u net zo'n stoel voor de master zoekt, kunt u deze via EuroMedSystems voor een betaalbare prijs bestellen. Omdat we al vele jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten veel winstgevender dan in andere winkels in Europa. Bovendien geven we een servicegarantie af.
Aangezien wij bestellingen in heel Europa accepteren, kunt u uw bestelling zowel via de bezorgservice ontvangen als gebruik maken van de zelfbezorgservice. Weet u niet welke optie het beste bij u past? Laat dan een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u bij alle zaken te helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.