Stoel voor master ST-16

Productcode:
1376
Leverancierscode:
ST-16
Beschikbaar:
Op voorraad

78,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Voor efficiënt en productief werk heeft een specialist zo'n element nodig als een stoel voor een meester. Dit zorgt voor een goede rust voor de meester, vermindert de belasting van de wervelkolom en creëert de juiste positie voor de procedure. Als u net zulke meubels nodig heeft, stelt EuroMedSystems u graag het ST-16-model voor.
Waarom u contact moet opnemen met EuroMedSystems

We presenteren u een onmisbaar element van elke schoonheidssalon en kantoorkapper - ST-16 hoofdstoel. Het heeft alle technische kenmerken die nodig zijn om zijn hoofdtaak te vervullen - ontspanning en comfort bieden. De stoel is gemaakt van verchroomd metaal, dat een hoge sterkte en duurzaamheid heeft.
De hoes is gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, dat gemakkelijk kan worden gereinigd met ontsmettingsmiddelen. De stoel voor de master is eenvoudig in hoogte te verstellen. Deze eigenschappen maken de ST-16 de ideale oplossing voor uw schoonheidssalon!
Als dit is wat u zoekt, bestel dan de gepresenteerde meubelen voor een betaalbare prijs via de EMS-Beauty webshop. U kunt bij ons onvervangbare apparatuur kopen tegen de prijs van fabrikanten, omdat wij deze al vele jaren rechtstreeks bij hen leveren. Daarnaast ontvangt u een servicegarantie waarmee u zich veilig voelt.
U kunt overal in het land een bestelling plaatsen. Maar u kunt de goederen ook zelf ophalen in het magazijn, als dit voor u handiger is. Neem om te beslissen contact op met de winkelmanager voor advies. Vul hiervoor het aanvraagformulier voor een terugbelverzoek in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Specificaties:

Minimale hoogte - 40 cm

Maximale hoogte - 50 cm

Gewicht - 7 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.