Stoel voor master ST-15

Productcode:
1362
Leverancierscode:
ST-15
Beschikbaar:
Op voorraad

89,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Ems-beauty.es presenteert de V10-50 XLC verticaal solarium voor de beste nepbruin. Hiermee kunt u uw klanten op elk moment van het jaar het beste resultaat garanderen.
Modelkenmerken:

We zijn al lang gewend aan solaria met een verticale indeling: ze zijn comfortabel en hygiënisch. De V10-50 XLC is een premium product gebouwd rond innovatieve technologieën in de kunstmestsector. Luxura V10 heeft futuristische ontwerpelementen, maar is niet overbelast, het is gemakkelijk te gebruiken, stelt de klant niet alleen in staat om een ​​gouden bronzen kleur te krijgen, maar ook een echt plezier van de procedure.
Deze verandering omvat een exclusief Decolight-verlichtingssysteem met speciaal geïntegreerde lampen in het deurpaneel die de bruine kleur van het gezicht versterken. Daarnaast kan het pakket worden uitgerust met:
de "K-sen"- of "aquabries"-functie, die het lichaam raakt via vier sproeiers;
voor gemakkelijke aanpassing van de positie van het lichaam - ingebouwde lift;
voor externe besturing - autonome elektrische besturing;
audiopakket, stembegeleiding en SmartVoice-functie (gesproken instructies);
geur installatie.
Als u al lang een zonnebank wilt kopen, doe dat dan tegen de beste prijs van het land via de EMS-Beauty online winkel. We werken rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparatuur zijn 10% lager dan die van andere leveranciers. Daarnaast leren we u gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken op een voor u geschikt moment. Na het afstuderen wordt een certificaat voor het werken met patiënten verstrekt.
U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt bestellen in elke uithoek van het land. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van de zelfbezorgservice. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.