Stoel voor master ST-12

Productcode:
1377
Leverancierscode:
ST-12
Beschikbaar:
Op voorraad

60,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Uw aandacht op de website ems-beauty.es is een duurzame en comfortabele stoel voor de meester ST-12. Zo'n product zal u jarenlang comfort bieden, hoe moeilijk het werk ook is.
Waarom kiezen voor deze stoel?

De stoel voor de ST-12 master is de ideale assistent voor de meesters van een schoonheidssalon. Het onderstel is gemaakt van duurzaam verchroomd metaal. De zachte en comfortabele zitting is bekleed met hoogwaardig synthetisch leer. Tijdens het gebruik is de stoel gemakkelijk te verplaatsen door de wielen. De horizontale beweging van de stoel wordt uitgevoerd met behulp van comfortabele wielen die zorgen voor een snelle beweging.
Om de zithoogte te verhogen moet een hydraulische pomp worden gebruikt. De maximale hoogte is 58 cm en de wielen vereenvoudigen het werk van de vakmensen enorm, omdat je vrije toegang hebt tot het materiaal en de stoel om in de goede richting te bewegen. De stoel heeft een comfortabele rugleuning, wat bijdraagt ​​aan een comfortabele rust. Het reinigen van de coating gebeurt zonder veel moeite met conventionele reinigingsmiddelen.
Daarnaast heeft het product een stijlvol design dat gemakkelijk in elk interieur past. Al deze factoren samen maken de ST-12 fauteuil een ideale keuze voor schoonheidsspecialisten en medische professionals.
Bestelling levering

Als je een geschikte hoofdstoel hebt gevonden, kun je deze via de EMS-Beauty online winkel kopen tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. We leveren cosmetische apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus we overschatten de kosten niet. Maar we bieden een coupon voor garantieservice, die u verzekert in geval van storingen.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. Maar u kunt de goederen ook zelf uit het magazijn ophalen als u dat wilt. Om de juiste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.