Stoel voor master ST-12-1

Productcode:
1384
Leverancierscode:
ST-12-1
Beschikbaar:
Op voorraad

78,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

EuroMedSystems presenteert met genoegen de ST-12 master chair, die aan populariteit heeft gewonnen onder schoonheidsspecialisten. Stevig frame en comfortabele wielen maken het de beste assistent in de job.
Apparatuurkenmerken:

De schoonheidsstoel ST-12 wordt snel de beste assistent van de meester en past zich aan elke kantooromgeving aan dankzij het rijke kleurenpalet. De stoel voor de master is voorzien van een in hoogte verstelbare rugleuning, stevig bevestigd aan de zitting. Het onderstel is van verchroomd metaal, het bovenste gedeelte van de stoel is bekleed met leer. Dit materiaal is sterk, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, wat de levensduur verlengt.
Hoogteverstelling wordt uitgevoerd met behulp van een hydraulisch mechanisme, de maximale hoogte is 58 cm.De stoel is uitgerust met wielen waarmee de meester zich snel en gemakkelijk van cliënt naar auto en terug kan verplaatsen. Om voor de stoel te zorgen, zijn eenvoudige reinigingsmiddelen voldoende. En het laconieke ontwerp past perfect in elk interieur.
Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om een ​​stoel voor de meester te bestellen, waarvan de prijs voldoende is, via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we al lange tijd cosmetica-apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, overschatten we de kosten ervan niet. Integendeel, we zorgen voor een garantiekaart om u te verzekeren in geval van een storing.
Levering vindt plaats in heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen. Bent u ongeduldig, bel ons dan zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.