Stoel voor master ST-11

Productcode:
1385
Leverancierscode:
ST-11
Beschikbaar:
Op voorraad

80,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Als u op zoek bent naar een comfortabele en mobiele hoofdstoel, dan heeft u deze al gevonden. Op de website ems-beauty.es wordt het ST-11-model onder uw aandacht gebracht, wat de specialist een hoog niveau van comfort zal bieden tijdens elke procedure.
Voordelen van kiezen

Fauteuil voor de master ST-11 met verstelbare rugleuning stelt u in staat om vrij door het kantoor te bewegen en comfortabel te werken. De eigenaar van deze stoel heeft de mogelijkheid om:
Ga met een redelijke inspanning in een comfortabele houding zitten.
Stel de hoogte in op 58 cm met een speciale pomp.
Rust het kantoor uit in een moderne stijl.
Maak je geen zorgen over de kwaliteit, want de ST-11 stoel is uitgerust met chromen inzetstukken.
Vergeet vermoeidheid, want het is niet nodig om van de patiënt naar de apparatuur op de benen te gaan.
U kunt elke gewenste kleur van de stoel kiezen. Voor maximale efficiëntie moet een moderne mobiele werkruimte worden uitgerust die de ruimte niet rommelig maakt. Psychologisch comfort is van groot belang bij industriële behandelingen. Het is noodzakelijk om de kamer uit te rusten met modern meubilair dat verschillende acties tegelijk kan uitvoeren. De ST-11 ambachtsstoel is een geweldig alternatief voor grote oversized stoelen.
Plaats een bestelling

Heb je de juiste ambachtsstoel gevonden? U kunt het via EuroMedSystems tegen een betaalbare prijs kopen. We leveren alle apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn meerdere malen lager dan in winkels van andere leveranciers. En we bieden een garantie voor after-sales service, die u verzekert in geval van storingen.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen in het magazijn, met behulp van de ophaalservice. Om de juiste optie te kiezen, neemt u contact op met de beheerder via telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.