Stoel voor master ST-10-2

Productcode:
1378
Leverancierscode:
ST-10-2
Beschikbaar:
Op voorraad

80,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Het bedrijf European Medical Systems heeft het genoegen u een comfortabele en duurzame stoel voor de master ST-10-2 voor te stellen. De functionele kenmerken van dit meubilair zullen voldoen aan de behoeften van zelfs veeleisende klanten.
Waarom kiezen voor dit model?

De stoel heeft een stevig gefixeerde rugleuning, die de wervelkolom tijdens de werkdag niet zal belasten, omdat het gepresenteerde model is uitgerust met een hydraulische pomp. Hiermee kun je de hoogte verstellen tot een maximale hoogte van 58 cm en de solide en betrouwbare chromen voet is zeer stabiel en kan veel gewicht dragen.
De zitting en rugleuning zijn bekleed met leer. Rustige kleuren zorgen ervoor dat de stoel perfect in het interieur van elke kamer past, en de vorm zal voldoen aan de voorkeuren van de meest veeleisende klanten.Mobiele wielen zijn een integraal onderdeel van dit model, wat het werk van de meester, die constant nodig heeft, aanzienlijk vereenvoudigt om van klanten naar werkinstrumenten te gaan.
Het vereist geen speciale zorg, alleen een reinigingsmiddel kan de basis en de bekleding reinigen, waardoor het een natuurlijke glans krijgt. Als u al lang op zoek bent naar zo'n stoel voor de meester, kunt u deze voor een zacht prijsje bestellen via de EMS-Beauty store. Het assortiment van onze winkel wordt rechtstreeks geleverd door fabrikanten, zodat u apparatuur kunt kopen tegen de prijs van fabrikanten.
Samen met de stoel ontvangt u een garantiekaart. Het is uw verzekering in geval van problemen. En u kunt uw bestelling overal in Europa ontvangen. Om de levering te regelen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en tijdens kantooruren zal onze manager contact met u opnemen om de bestelling in ontvangst te nemen en u bij alle zaken te helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.