Stationair massagebed KO-5

Productcode:
1282
Leverancierscode:
KO-5
Beschikbaar:
Op voorraad

651,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een comfortabele en duurzame massagetafel KO-5. Dergelijke apparatuur zal u jarenlang trouw van dienst zijn, waardoor u veel verschillende procedures kunt uitvoeren.
Waarom kiezen voor deze tafel?

KO-5 is een model van een stationaire massagetafel, die een aangenaam en functioneel ontwerp heeft. De tafel is gemaakt van hoogwaardig eikenhout, zeer stabiel en comfortabel. Het kan gebruikt worden voor massage, maar ook voor diverse schoonheidsbehandelingen.
De tafel heeft een hefgedeelte, de hoek is verstelbaar van 0 tot 45. De hoogte is mechanisch verstelbaar van 60 cm tot 80 cm.De hoofdsteun is bevestigd op een metalen onderstel en is afneembaar. Onder de ligstoel bevindt zich een handige plank voor huishoudelijke apparatuur en handdoeken. De hoes is gemaakt van hoogwaardige materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn.
Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een massagetafel te kopen waarvan de prijs voldoende is en overeenkomt met de kwaliteit. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land. Bovendien krijg je een garantiekaart waarmee je verzekerd bent in geval van een probleem.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter, dan nemen wij tijdens kantooruren contact met u op.
Specificaties:

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 80 cm

Lengte - 192 cm

Breedte - 78 cm

Lichaam - hout

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.