Standby meubilair 3214

Productcode:
1130
Leverancierscode:
3214
Beschikbaar:
Op voorraad

930,00€

course-cert ce-cert

Bent u een schoonheidssalon aan het opzetten en heeft u wachtmeubels nodig? Bij ems-beauty.es vind je een set meubelen van hoge kwaliteit en duurzaamheid.
Meubelfuncties

Schoonheidssalon, kliniek en cosmetologiecentrum begint vanuit de wachtkamer. Om ervoor te zorgen dat uw klanten zich op hun gemak voelen, is het de moeite waard om wachtmeubels te kopen. De aangeboden set bestaat uit:
Driepersoons bank.
Dubbele stoel.
Fauteuils voor één.
Glazen salontafel.
Als bekleding wordt echt leer gebruikt, dat jarenlang goed bestand is tegen mechanische wrijving en gemakkelijk te reinigen is van verschillende soorten verontreinigingen. De behuizing van het meubel zelf is gemaakt van duurzaam aluminium, dat bestand is tegen mensen met verschillende lichaamsbouw en lichaamsgewicht, waardoor klanten vanaf het begin absoluut comfort en een goed humeur hebben. Dergelijke meubels zullen het imago van uw etablissement aanzienlijk versterken en een betere indruk maken op uw klanten.
Om een ​​aankoop te doen

Besloten om wachtmeubilair te kopen? Bestel hem voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. Betaalbare kosten door directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. Kies gewoon de bezorgmethode die bij je past. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te bepalen. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld of laat een terugbelverzoek achter.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.