SPA CAPSULE WS-5018A

Productcode:
1333
Leverancierscode:
WS-5018A
Beschikbaar:
Op voorraad

2.400,00€

course-cert ce-cert

The European Medical Systems Company is verheugd de WS-5018A functionele spa-capsule onder de aandacht van artsen en schoonheidsspecialisten te presenteren. De mogelijkheden van de apparatuur zullen zowel ervaren specialisten als hun patiënten aangenaam verrassen.
Voordelen van kiezen

SPA-capsule is de beste investering in de wereld van geneeskunde en cosmetologie. Dergelijke apparatuur is een speciaal systeem om fysieke en emotionele kracht te herstellen. En geen wonder, want het apparaat is uitgerust met een grote combinatie van technologieën: stoom- en droge sauna, aromatherapie, hydromassage, LED-therapie en Vichy-douche. Deze combinatie heeft zijn toepassing gevonden in cosmetologie en geneeskunde om verschillende therapeutische effecten te bereiken:
figuurmodellering;
herstel van een verstoord metabolisme;
omgaan met chronische stress;
ontgifting van het lichaam;
vermindering van volume en lichaamsgewicht;
eliminatie van wallen;
reiniging en verjonging van de huid;
verbetering van het uiterlijk van de huid;
verbetering van het immuunsysteem en het lymfesysteem;
behandeling van slapeloosheid;
verbeterde stemming en betere prestaties;
vermindering van de ernst van cellulitis of de volledige eliminatie ervan;
losse huidverstrakking;
eliminatie van spierspasmen;
behandeling van hoofdpijn en migraine;
herstel na blessures en operaties.
U moet niet vergeten dat er een reeks procedures nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Hun aantal varieert van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hun probleem, leeftijd en behandelingsgebied.
Contra-indicaties voor behandeling

U moet niet vergeten dat als er contra-indicaties zijn, het gebruik van de spa-capsule verboden is. Grenstoestanden zijn onder meer:
psychische stoornissen en epilepsie;
besmettelijke dermatologische ziekten,
acute ontstekingsprocessen;
chronische ziekten in de acute fase;
ziekten van het ademhalingssysteem;
oncologische processen in het lichaam;
hart-en vaatziekten;
aandoeningen na een hartaanval, inwendige bloedingen;
degeneratieve ziekten van de wervelkolom;
geïntegreerde pacemaker;
zwangerschap en lactatieperiode.
Zorg ervoor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft, zodat de procedure hem niet schaadt, maar het gewenste resultaat oplevert.
Uitchecken

Bent u geïnteresseerd in de gepresenteerde spa-capsule? U kunt het voor een spotprijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een breed scala aan gecertificeerde cosmetica-apparatuur, waarvan de kosten een van de beste in Europa zijn, omdat we deze al meer dan 10 jaar rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken.
U kiest het tijdstip en de vorm van de training. Na voltooiing ontvangt u een certificaat dat u van pas zal komen bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u een garantiekaart, waarmee u verzekerd bent in geval van storingen.
Levering vindt plaats in heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, neemt u contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die u op de site ziet, of laat u een verzoek achter om teruggebeld te worden en verwacht u dit tijdens kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.