SPA CAPSULE WS-5018

Productcode:
1332
Leverancierscode:
WS-5018
Beschikbaar:
Op voorraad

2.100,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in cosmetologie en geneeskunde presenteert de website ems-beauty.es innovatieve apparatuur om de werking van het hele lichaam te verbeteren - de WS-5018 SPA-capsule. Zo'n functioneel systeem is uitgerust met zoveel technologieën dat het mogelijk is om in slechts enkele sessies het gewenste resultaat van genezing en verjonging te bereiken.
Uitrustingsmogelijkheden

De SPA-capsule is een speciale uitrusting die is ontworpen om de fysieke en emotionele kracht van een persoon te herstellen. Met behulp van dergelijke apparatuur worden verschillende cosmetische ingrepen uitgevoerd, omdat het systeem is uitgerust met een aantal technologieën. Onder hen zijn stoom- en droge sauna's, aromatherapie, hydromassage, LED-therapie en Vichy-douches. Met deze combinatie kunt u mooie lichaamscontouren vormen, een verminderde stofwisseling herstellen en omgaan met chronische stress. Maar de apparatuur wordt niet alleen in de cosmetologie gebruikt, maar ook in de geneeskunde, waardoor u een breed scala aan manipulaties kunt uitvoeren:
ontgifting van het lichaam;
vermindering van volume en lichaamsgewicht;
eliminatie van wallen;
reiniging en verjonging van de huid;
verbetering van het uiterlijk van de huid;
verbetering van het immuunsysteem en het lymfesysteem;
behandeling van slapeloosheid;
verbeterde stemming en betere prestaties;
vermindering van de ernst van cellulitis of de volledige eliminatie ervan;
losse huidverstrakking;
eliminatie van spierspasmen;
behandeling van hoofdpijn en migraine;
herstel na blessures en operaties.
Hoewel de apparatuur ongelooflijk effectief is, is een reeks procedures vereist om een ​​blijvend resultaat te bereiken. Hun aantal varieert van patiënt tot patiënt en hangt af van zijn probleem en leeftijd. Alleen een ervaren specialist kan het exacte verloop bepalen.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan dergelijke functionele apparatuur schadelijk zijn als er contra-indicaties voor zijn:
psychische stoornissen en epilepsie;
besmettelijke dermatologische ziekten,
acute ontstekingsprocessen;
verergering van chronische ziekten;
ziekten van het ademhalingssysteem;
Kwaadaardige neoplasma's;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
aandoeningen na een hartaanval, inwendige bloedingen;
degeneratieve ziekten van de wervelkolom;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Tijdens het eerste consult moet u ervoor zorgen dat uw patiënt helemaal gezond is en klaar voor behandeling. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Uitchecken

Als u besluit een spa-capsule te kopen, neem dan contact op met European Medical Systems. Hier vindt u gecertificeerde apparatuur die wij rechtstreeks van fabrikanten leveren, waardoor de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels in het land. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken, op een geschikt moment voor jou.
Na het voltooien van de training wordt een certificaat afgegeven dat uw kwalificaties bevestigt in het bijzijn van patiënten. En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice. Bovendien kunt u levering naar alle uithoeken van het land bestellen. Laat een terugbelverzoek achter om de ontbrekende details te verduidelijken, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.