SPA CAPSULE voor aromatherapie

Productcode:
1338
Leverancierscode:
459
Beschikbaar:
Op voorraad

2.500,00€

course-cert ce-cert

De online winkel van EMS-Beauty presenteert de functionele SPA-capsule EMS-459. Deze apparatuur wordt gebruikt in cosmetologie en geneeskunde om verschillende problemen voor een lange tijd op te lossen.
Systeemmogelijkheden

De SPA-capsule is een speciale uitrusting die is ontworpen om fysieke en emotionele kracht te herstellen. Met behulp van de capsule is het mogelijk om hydromassage, aromatherapie, LED-therapie, stoom- en droge sauna's en Vichy-douches uit te voeren. Door de combinatie van deze technologieën kunt u een breed scala aan manipulaties uitvoeren:
versnelling van lymfedrainage en metabolisme;
vermindering van de ernst van cellulitis;
eliminatie van lokale vetophopingen;
vermindering van pijn;
eliminatie van spierspanning;
stemmingsverbetering;
eliminatie van chronische vermoeidheid;
toename van stevigheid en elasticiteit van de huid;
lichaam ontgifting;
behandeling van slapeloosheid en hoofdpijn;
eliminatie van stress;
behandeling van ziekten van het bewegingsapparaat en neuralgie.
Maar daar houden de mogelijkheden van de SPA-capsule niet op. Stoomsaunatechnologie helpt de conditie van de huid te verbeteren en met behulp van een droge sauna kunt u de spieren opwarmen en het immuunsysteem van de huid herstellen. Aromatherapie wordt gebruikt om lichaam en geest te ontspannen, terwijl hydromassage en LED-therapie de fysiologische en biologische processen van het lichaam stimuleren. Al deze technologieën zijn gemakkelijk te combineren met verschillende wraps, therapeutische modders, algen, oliën en gels.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u doorgaat met de procedure, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen van de volgende contra-indicaties heeft:
mechanische schade aan de huid;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
acute ontstekingsziekten;
chronische ziekten in de acute fase;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
allergische reacties op de componenten van cosmetica;
zwangerschap en lactatieperiode;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologische processen in het lichaam;
ziekten van het endocriene systeem.
Als u de procedure onder een van de omstandigheden uitvoert, bestaat het risico dat u ernstige bijwerkingen veroorzaakt. Voorkom dit door tijdens het eerste consult zorgvuldig de medische geschiedenis van de patiënt te bekijken.
Uitchecken

Als u al lang op zoek bent naar zo'n SPA-capsule, kunt u deze in Europa voor de beste prijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. We hebben een breed assortiment aan gecertificeerde apparatuur, die we rechtstreeks van fabrikanten leveren. Daarom zijn de kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers.
Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van de gekochte apparatuur. De vorm van de cursus is aan jou. Na afloop ontvang je een certificaat. U krijgt ook een servicegarantie. Bovendien kunt u levering naar alle steden in Europa bestellen.
Meer advies nodig? Neem dan contact op met de winkelmanager op de telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter, dan nemen wij tijdens kantooruren contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.