SPA CAPSULE SUNHOPE 16

Productcode:
1336
Leverancierscode:
457
Beschikbaar:
Op voorraad

2.751,00€

course-cert ce-cert

De multifunctionele capsule SUNHOPE 16 SPA wordt op de website ems-beauty.es onder de aandacht van schoonheidsspecialisten gepresenteerd en zal zelfs ervaren schoonheidsspecialisten aangenaam verrassen, omdat slechts één systeem veel problemen met het lichaam kan oplossen.
Modelvoordelen

SPA-capsule is een speciale uitrusting voor het herstellen van fysieke kracht. Met behulp van een dergelijk systeem is het mogelijk om een ​​aantal cosmetische ingrepen uit te voeren. Deze SPA-capsule kan water, zuurstof, ozon, stoom, licht genereren en verschillende therapeutische effecten bereiken, omdat hij is uitgerust met hydromassage, aromatherapie, LED-therapie, stoomsauna, droge sauna en Vichy-douchetechnologie. Deze combinatie van technologieën versnelt de lymfedrainage en het metabolisme, waardoor cellulitis wordt verminderd en lokale vetophopingen worden geëlimineerd.
SPA-capsule wordt gebruikt in cosmetologie en geneeskunde voor de behandeling van dergelijke aandoeningen:
pijnsensaties;
spierspanning;
Slecht humeur;
chronische vermoeidheid;
verminderde stevigheid en elasticiteit van de huid;
cellulitis en lichaamsvet;
toxines;
langzame lymfedrainage en metabolisme.
En geen wonder, want het systeem is uitgerust met stoomsaunatechnologie, wat helpt om de conditie van de huid te verbeteren. Droge saunatechnologie verwarmt de spieren en heeft een gunstig effect op de huid. Aromatherapie wordt gebruikt om lichaam en geest te ontspannen, terwijl hydromassage helpt bij het verlichten van spierspasmen, deze te ontspannen en andere fysiologische processen in het lichaam te stimuleren. LED-therapie, die het monochrome licht van geel, oranje, rood beïnvloedt, kan de biologische processen van het lichaam verbeteren. Al deze procedures kunnen worden gecombineerd met verschillende lichaamspakkingen, therapeutische modders, algen, oliën en gels.
Over het algemeen heeft de SPA-capsule een positief effect op veel aandoeningen van het bewegingsapparaat, neurosen, huidaandoeningen, stress, slapeloosheid, hoofdpijn en migraine, maar ook tijdens de herstelperiode na blessures en operaties.
Contra-indicaties voor gebruik

U dient er rekening mee te houden dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van de SPA-capsule:
dermatologische ziekten;
mechanische schade aan de huid;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
acute ontstekingsziekten;
verergering van chronische ziekten;
hart-en vaatziekten;
allergische reacties op de componenten van cosmetica;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem.
Zorg ervoor dat uw patiënt gezond is voordat u de apparatuur gebruikt. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Uitchecken

Als u besluit een SPA-capsule te kopen, kunt u dit voor een zacht prijsje doen via EuroMedSystems. Omdat we al meer dan 10 jaar apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten veel winstgevender dan in andere winkels. Bovendien trainen we je gratis in het gebruik van het gekochte systeem en geven we een certificaat af na voltooiing van de training.
Bij aankoop krijgt u een servicegarantie. Bij pech ben je verzekerd. En u kunt de levering vanuit elke hoek van Europa bestellen.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan helpen wij je bij alle zaken
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.