SPA capsule STANDARD (Baltika)

Productcode:
1325
Leverancierscode:
554
Beschikbaar:
Op voorraad

27.366,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company is verheugd om STANDART SPA-capsule (Baltic) te presenteren. De combinatie van technologieën om de biologische en fysiologische processen van het lichaam te beïnvloeden, zal uw schoonheidscentrum zeker ten goede komen en ontwikkelen.
Modelmogelijkheden

De gepresenteerde SPA-capsule is een multifunctioneel systeem uitgerust met hydromassage, aromatherapie, LED-therapie, stoom- en droge saunatechnologieën, evenals een Vichy-douche. Deze technieken worden veel gebruikt in cosmetologie en geneeskunde, omdat ze u in staat stellen verschillende therapeutische effecten te bereiken. De stoomsauna verbetert de conditie van de huid, terwijl de droge sauna de spieren opwarmt om spanning te verlichten.
LED-therapie maakt gebruik van monochromatisch licht van drie kleuren - geel, oranje en rood - om de biologische processen van het lichaam te beïnvloeden, waardoor de microcirculatie, het metabolisme en de regeneratieprocessen worden verbeterd. Samen met hydromassage, die het algehele welzijn verbetert, is het mogelijk om een ​​verbluffend effect te bereiken. En als je aromatherapie aan dit proces toevoegt, kun je ongelooflijk ontspannen en stress gemakkelijk vergeten. Indien gewenst kan de behandeling in de spa-capsule worden gecombineerd met bodywraps.
Zo'n uitgebreide combinatie biedt behandeling voor een breed scala aan aandoeningen:
langzame lymfedrainage en metabolisme;
cellulitis en lokale vetophopingen;
pijnsensaties;
spierspanning;
chronische vermoeidheid en stress;
verminderde huidskleur;
toxines en slakken;
ziekten van het bewegingsapparaat;
neurosen;
slapeloosheid, migraine en hoofdpijn.
Behandeling wordt eenmaal per week aanbevolen. Het aantal sessies is afhankelijk van de te behandelen aandoening en de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt.
Wanneer niet gebruiken?

SPA-capsule kan mensen met dergelijke contra-indicaties niet helpen:
mechanische schade aan de huid;
verergering van chronische ziekten;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
ingebouwde pacemaker;
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
koorts, hoge koorts, griep;
menstruatiecyclus.
Zorg ervoor dat uw patiënt gezond is. Anders is er een hoog risico op ernstige bijwerkingen.

Uitchecken

Bent u geïnteresseerd in de gepresenteerde spa-capsule? U kunt het voor een spotprijs kopen bij het bedrijf European Medical Systems. Hier vindt u betrouwbare, hoogwaardige en gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels, aangezien we deze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren.
U kunt ook gratis leren hoe u de apparatuur bedient. Na afronding van de opleiding wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt door heel Europa laten bezorgen.
Neem contact op met de winkelmanager via telefoonnummers die u op de site ziet om de ontbrekende details te verduidelijken. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u tijdens kantooruren teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.