SPA CAPSULE SANHOP ZON

Productcode:
1335
Leverancierscode:
456
Beschikbaar:
Op voorraad

2.751,00€

course-cert ce-cert

Als u effectieve apparatuur tot uw beschikking wilt hebben om het lichaam te genezen en te ontspannen, dan is de SUNHOPE SPA-capsule van EuroMedSystems de perfecte oplossing. Met een dergelijk systeem kunt u uw patiënten een verscheidenheid aan diensten aanbieden en nieuwe aantrekken, dankzij de reclame van tevreden klanten.
Apparatuurkenmerken:

De SPA-capsule is een speciaal apparaat dat is uitgerust met verschillende technologieën voor het herstellen van fysieke kracht. Met zijn hulp worden een aantal cosmetische procedures uitgevoerd, waardoor u verschillende therapeutische effecten kunt bereiken. Bij het uitrusten van de apparatuur met hydromassagetechnologie, stoomsauna, aromatherapie, droge sauna, LED-therapie en Vichy-douche. De combinatie van deze technieken stelt u in staat om te gaan met de tekortkomingen van het lichaam, een verstoord metabolisme te herstellen, de huid te verjongen en om te gaan met chronische vermoeidheid.
Stoomsauna zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter in de huid kunnen doordringen, waardoor deze wordt gevoed en gehydrateerd. Droge sauna zorgt voor een diepe opwarming van de spieren en heeft een gunstig effect op de huid. Aromatherapie ontspant lichaam en geest en zorgt voor een anti-stress effect. Met hydromassage kunt u een pulserende massage produceren, waardoor spierspasmen worden geëlimineerd. LED-therapie genereert monochrome straling, die de belangrijkste vitale parameters van het lichaam beïnvloedt. En met de Vichy-douche kun je de energiemeridianen masseren met kleine, dunne straaltjes water, die onder hoge druk worden aangevoerd.
De SPA-capsule wordt gebruikt in cosmetologie en geneeskunde, waardoor u kunt omgaan met ziekten van het bewegingsapparaat, neurosen, huidziekten, stress, slapeloosheid, hoofdpijn en migraine, evenals tijdens de herstelperiode na verwondingen en operaties. Met dit model is het mogelijk om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
pijn elimineren;
ontspan het lichaam;
kop op;
huidconditie verbeteren;
het uiterlijk van cellulitis verminderen;
toxines elimineren;
versnellen lymfedrainage en metabolisme.
Het verloop van de procedures hangt af van het specifieke probleem van de patiënt en de individuele kenmerken van het lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan de SPA-capsule niet worden gebruikt als de patiënt de volgende contra-indicaties heeft:
Dermatologische ziekten.
Ontstekings- en etterende processen van de huid.
Acute ontstekingsziekten.
Chronische ziekten in de acute fase.
Ziekten van het cardiovasculaire systeem.
Allergische reacties op de componenten van cosmetica.
Zwangerschap en borstvoeding.
Ingebouwde pacemaker.
Zorg er tijdens het eerste consult voor dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor de procedure. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.

Plaats een bestelling

Als u geïnteresseerd bent in een SPA-capsule, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een grote selectie gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land. De reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen 10 jaar.
Bij aankoop krijgt u een gratis training aangeboden over het werken met het geselecteerde systeem. Na het voltooien van de training wordt een certificaat uitgereikt dat uw kwalificaties voor patiënten bevestigt. U krijgt ook een servicegarantie.
Als u bezorging in elke uithoek van het land wilt bestellen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.