SPA CAPSULE ELEGANCE (Baltische staten)

Productcode:
1329
Leverancierscode:
557
Beschikbaar:
Op voorraad

10.738,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van specialisten in cosmetologie en geneeskunde wordt op de website ems-beauty.es de door de Baltische staten geproduceerde ELEGANCE SPA-capsule gepresenteerd. De combinatie van technologieën zorgt voor een breed scala aan manipulaties en draagt ​​zo bij aan de ontwikkeling van uw bedrijf.
Apparatuurmogelijkheden

De SPA-capsule is een multifunctioneel apparaat waarvan de technologieën in staat zijn om tijdens één sessie gelijktijdig op het lichaam in te werken om betere resultaten te bereiken. Door gerichte blootstelling aan infraroodstraling, hydromassage en aromatherapie kunt u een breed scala aan manipulaties uitvoeren:
activering van cellulair metabolisme;
versnelling van metabolische processen;
versterking van het immuunsysteem;
vermindering van de ernst van cellulitis;
vermindering van de ernst van leeftijdsgebonden en cosmetische huidafwijkingen;
eliminatie van chronische stress;
ontgifting van het lichaam.
Ondanks het feit dat een persoon zich na één sessie geweldig voelt, is een volledige procedure vereist om blijvende resultaten te bereiken. Hun aantal wordt bepaald door de arts, op basis van het probleem van de patiënt en de kenmerken van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Onthoud dat het gebruik van een spa-capsule verboden is als er dergelijke contra-indicaties zijn:
mechanische schade aan de huid;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
verergering van chronische ziekten;
hart-en vaatziekten;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologische processen in het lichaam;
ziekten van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
koorts, hoge temperatuur, griep, acute luchtweginfecties;
kritieke dagen.
U moet een gedetailleerd overleg met de patiënt voeren om er zeker van te zijn dat hij gezond is en dat de procedure hem niet schaadt, maar alleen een positief resultaat oplevert.
Uitchecken

Als u heeft besloten een spa-capsule in uw gezondheidscentrum te installeren, neemt u contact op met de EMS-Beauty-winkel. We hebben een breed scala aan gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan die van andere leveranciers, omdat we onze producten rechtstreeks van fabrikanten leveren. Daarnaast trainen we gratis in het gebruik van het aangekochte toestel.
De training wordt gegeven op een voor u geschikt tijdstip en formaat, waarna een certificaat wordt uitgereikt. Het is nuttig voor u wanneer u met patiënten werkt. U krijgt ook een servicegarantie.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem contact op met de winkelmanager om de manier te kiezen om de bestelling te ontvangen die bij je past. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een terugbelverzoek achter, en onze manager belt u tijdens kantooruren terug
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.