SPA CAPSULE 202 SANHOP

Productcode:
1337
Leverancierscode:
458
Beschikbaar:
Op voorraad

2.300,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems presenteert een functionele SPA-capsule SUNHOPE 202. Dergelijke apparatuur zal worden gebruikt in cosmetologie en geneeskunde, waardoor het mogelijk wordt om te gaan met verschillende omstandigheden van het lichaam. De combinatie van technologieën zal dit systeem snel tot het kenmerk van uw centrum maken.
Functionele kenmerken

De SPA-capsule is een speciale uitrusting voor het herstellen van fysieke en emotionele kracht. Omdat de capsule is uitgerust met een aantal technologieën, is het mogelijk om met zijn hulp verschillende therapeutische effecten te bereiken. Bij het uitrusten van de apparatuur met hydromassagetechnologie, aromatherapie, LED-therapie, stoomsauna en droge sauna, evenals Vichy-douche. Met deze combinatie van technologieën kunt u een aantal manipulaties in de geneeskunde en cosmetologie uitvoeren:
versnelling van lymfedrainage en metabolisme;
vermindering van de ernst van cellulitis;
eliminatie van lokale vetophopingen;
eliminatie van pijn;
het verlichten van spanning in de spieren;
stemmingsverbetering;
eliminatie van chronische vermoeidheid;
toename van stevigheid en elasticiteit van de huid;
verwijdering van gifstoffen uit het lichaam;
behandeling van ziekten van het bewegingsapparaat;
behandeling van neurosen;
behandeling van dermatologische ziekten;
behandeling van slapeloosheid en hoofdpijn.
Het is mogelijk om een ​​dergelijk resultaat te bereiken dankzij de uitstekende combinatie van technologieën.
Stoomsauna verbetert door thermische effecten de huidconditie. Droge sauna, door droge stoom, stelt u in staat de spieren op te warmen en heeft een gunstig effect op de huid. Aromatherapie is uitstekend geschikt om het lichaam te ontspannen en in combinatie met hydromassage is het mogelijk om spanning in de spieren te verlichten en de fysiologische processen van het lichaam te stimuleren.
LED-therapie maakt gebruik van licht van gele, oranje, rode kleuren en heeft een positieve invloed op de biologische processen van het lichaam. In combinatie met pakkingen, therapeutische modder, algen, oliën en gels, zal het resultaat verbluffend zijn voor zowel de patiënt als de arts.

Contra-indicaties voor gebruik

Helaas wordt de SPA-capsule niet gebruikt als de patiënt de volgende contra-indicaties heeft:
dermatologische ziekten;
mechanische schade aan de huid;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
acute ontstekingsziekten;
verergering van chronische ziekten;
cardiovasculaire pathologieën;
allergische reacties op de componenten van cosmetica;
zwangerschap en borstvoeding;
ingebouwde pacemaker;
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem.
U moet ervoor zorgen dat uw cliënt geen van deze aandoeningen heeft om een ​​positief resultaat zonder bijwerkingen te garanderen.
Bestelling levering

Bent u geïnteresseerd in de gepresenteerde SPA-capsule? U kunt het voor een zacht prijsje bestellen via de EMS-Beauty webshop. We hebben een grote selectie gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels. Reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen tien jaar.
U krijgt een gratis training aangeboden over de werkingsregels van het geselecteerde systeem. U kiest zelf het tijdstip en de vorm van de cursus. Na afronding van de opleiding wordt een certificaat uitgereikt. U krijgt ook 2 jaar servicegarantie.
Levering vindt plaats in heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.