SOLARIUM PROLINE V

Productcode:
1347
Leverancierscode:
798
Beschikbaar:
Op voorraad

6.200,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty online winkel voor schoonheidsspecialisten wordt een verticaal solarium PROLINE V gepresenteerd, groot en functioneel, waarmee u diensten kunt verlenen aan patiënten met verschillende lichaamsbouw en huidtypes.
Functionele kenmerken

Het gepresenteerde PROLINE V verticaal solarium is een combinatie van de beste eigenschappen voor het creëren van de perfecte bruine kleur. Door ultraviolet uit te zenden met een bepaalde golflengte (290-320 voor een lichte huid en 320-400 nm voor een donkere huid), is het mogelijk om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
de huid een mooie, egale kleur geven;
eliminatie van het gebrek aan ultraviolet en vitamine D;
eliminatie van chronisch vermoeidheidssyndroom;
behandeling van het bewegingsapparaat;
behandeling van neuralgie;
behandeling van vegetatieve-vasculaire dystonie;
behandeling van dermatologische ziekten.
Bovendien verhoogt UV in de juiste dosering de beschermende functie van het immuunsysteem en helpt het verkoudheid te voorkomen. De aanwezigheid van kant-en-klare instellingen en een handig bedieningspaneel maakt het gemakkelijk om de gewenste parameters in te stellen en de behandeling te starten.
Gebruiksvoorwaarden

Om ervoor te zorgen dat de behandeling zonder bijwerkingen het gewenste resultaat oplevert, moeten de patiënt en de arts zich aan de regels houden:
Twee uur voor de sessie moet je douchen en de verzorgingsproducten, cosmetica en parfums afwassen.
Vóór de procedure moet u sieraden verwijderen, een veiligheidsbril en borstkompressen opzetten. Je moet ook je haar beschermen.
Overschrijd de gespecificeerde proceduretijd niet.
Na de sessie moet u een douche nemen en een vochtinbrengende crème aanbrengen.
De eerste sessie duurt 2-3 minuten. De verblijftijd neemt geleidelijk toe met elke sessie, afhankelijk van de behoeften van de persoon.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u doorgaat met de procedure, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt dergelijke contra-indicaties niet heeft:
arteriële hypertensie;
stoornissen in de bloedsomloop;
ziekten van het endocriene systeem;
allergie voor ultraviolet;
zwangerschap en lactatieperiode;
kritieke dagen;
verergering van chronische ziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
flebeurisma;
huidbeschadiging;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
ingebouwde pacemaker.
Als u de procedure onder een van deze omstandigheden uitvoert, kunt u bijwerkingen veroorzaken. Wees daarom voorzichtig tijdens het eerste consult.
Bestelling levering

Interesse in een verticaal solarium? U kunt het tegen de beste prijs bestellen via de EMS-Beauty webshop. Hier vindt u een breed scala aan gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan in andere winkels in het land, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bij aankoop wordt u aangeboden om een ​​gratis training te volgen over de regels voor het bedienen van het gekochte systeem.
U kiest zelf het tijdstip en de vorm van de cursus en ontvangt na afloop een certificaat dat nuttig voor u is bij het werken met patiënten. U krijgt ook een garantie die u van dienst zal zijn in geval van een probleem. En u kunt door heel Europa laten bezorgen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om de details te verduidelijken. Of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan nemen wij uw bestelling op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.