SOLARIUM LUXURA X5 34 SLI

Productcode:
1357
Leverancierscode:
X5-34 SLI
Beschikbaar:
Op voorraad

6.930,00€

course-cert ce-cert

The European Medical Systems Company presenteert met genoegen het X5-34 SLI horizontaal solarium. Functioneel en geavanceerd, het wordt het kenmerk van uw schoonheidssalon.
Voordelen van het gebruik

Het X5-34 SLI horizontaal solarium is een functionele kunstmatige bruiningsapparatuur uitgerust met 34 lampen. Lampen in deze hoeveelheid leveren een hoog vermogen, waardoor u binnen enkele minuten een gelijkmatige en gezonde bruine kleur krijgt. Als je je zorgen maakt over de veiligheid van de huid, zet dan alle angsten opzij: de ingebouwde conditioner garandeert een veilig resultaat op elk huidtype.
Bovendien kan het solarium de ernst van acne, littekens, post-acne, littekens verminderen en het gebrek aan vitamine D in het lichaam compenseren. Met dergelijke functionele apparatuur kunt u ook het gehalte aan antilichamen in het bloed verhogen, waardoor de immuniteit wordt versterkt en de stemming verbetert. Maar het grote voordeel van een solarium is dat bruinen veiliger is dan natuurlijk, omdat het met behulp van het apparaat mogelijk is om de hoeveelheid toegevoerde ultraviolette straling nauwkeurig te doseren. Dus zonder risico een mooie, gezonde huid krijgen is heel reëel.
Uiteraard op voorwaarde dat de patiënt geen contra-indicaties heeft voor de procedure. Deze omvatten:
arteriële hypertensie;
stoornissen van de bloedsomloop;
oncologische neoplasmata;
ziekten van het endocriene systeem;
allergie voor ultraviolet;
neiging tot pigmentatie;
cardiovasculaire pathologieën;
hormonale behandeling;
kritieke dagen;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
frisse kleur;
alcohol- of drugsgebruik.
Zorg ervoor dat uw patiënt gezond is voordat u doorgaat met de procedure. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Levering regelen

Nadat u heeft besloten een horizontaal solarium te kopen, neemt u contact op met het bedrijf European Medical Systems. We hebben voor u een groot assortiment gecertificeerde apparatuur verzameld, waarvan de kosten een van de beste in Europa zijn, omdat we deze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren en niet te veel in rekening brengen. In plaats daarvan trainen we u gratis hoe u het aangeschafte systeem bedient.
De training wordt uitgevoerd in een formaat dat voor u geschikt is. Na voltooiing wordt een certificaat afgegeven, wat handig voor u zal zijn bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u de levering naar elke locatie in het land bestellen.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.