SOLARIUM LUXURA X3 30 SLI NIEUW

Productcode:
1358
Leverancierscode:
X3-30 SLI NEW
Beschikbaar:
Op voorraad

6.991,00€

course-cert ce-cert

The European Medical Systems Company presenteert met genoegen het LUXURA X3 30 SLI NEW horizontaal solarium. De functionaliteit van het model zal zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Uitrusting Kenmerken

Het horizontaal solarium LUXURA X3 30 SLI NEW is een functioneel model met 40 lampen. Zo'n aantal lampen geeft de apparatuur meer vermogen, waardoor de patiënt binnen een paar minuten een mooie, egale kleur kan krijgen. En door de aanwezigheid van een conditioner kunt u grote delen van het lichaam bedekken en voor verkoeling zorgen, waardoor oververhitting van de huid en de beschadiging ervan wordt voorkomen.
Bruinen, dat een solarium biedt, heeft veel voordelen:
De huid ziet er altijd fris en gezond uit en tegelijkertijd wordt de ernst van acne, littekens en kleine ontstekingen verminderd.
Met kunstmatig bruinen kunt u het gebrek aan vitamine D compenseren.
Door het gebruik van een solarium kunt u het gehalte aan antilichamen in het bloed verhogen, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt en de stemming verbetert.
Bovendien is bruinen in moderne zonnebanken veiliger dan normaal, omdat het mogelijk is om de blootstelling aan ultraviolette stralen strikt te doseren.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas is solarium gecontra-indiceerd voor mensen met de volgende aandoeningen:
arteriële hypertensie en stoornissen van de bloedsomloop;
oncologische processen;
pathologie van het endocriene systeem;
allergie voor ultraviolet;
neiging tot pigmentatie;
hart-en vaatziekten;
hormonale behandeling;
kritieke dagen;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
frisse kleur;
alcohol- of drugsgebruik.
Bovendien is het solarium gecontra-indiceerd na het gebruik van zure peelings. En het uitvoeren van de procedure in een van deze omstandigheden kan negatieve gevolgen hebben voor de patiënt. Daarom moet u, voordat u met de behandeling begint, ervoor zorgen dat de patiënt gezond is en dat de procedure hem geen kwaad zal doen. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.

Uitchecken

Als u besluit een horizontaal solarium te kopen, neem dan contact op met European Medical Systems. Hier vindt u alleen gecertificeerde cosmetica-apparatuur die rechtstreeks door fabrikanten wordt geleverd. Hierdoor zijn de kosten veel winstgevender dan in andere winkels in Europa. Bovendien kunt u gratis leren hoe u het systeem bedient in een formaat dat voor u geschikt is.
Na voltooiing van de training wordt een certificaat verstrekt, wat nuttig zal zijn bij het werken met patiënten. Ook krijgt u een servicegarantie. En u kunt levering naar elke hoek van het land bestellen via een koeriersdienst die bij u past.
Meer advies nodig? Neem contact op met uw manager voor hulp. Om contact met hem op te nemen, kunt u een terugbelverzoek achterlaten of ons zelf bellen op de nummers die u op de site ziet, en wij zullen uw vragen beantwoorden.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.