SOLARIUM LUXURA V10 50 SLI ULTRA INTENSIEF

Productcode:
1343
Leverancierscode:
V10-50 SLI
Beschikbaar:
Op voorraad

7.251,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert ems-beauty.es een verticaal solarium LUXURA V10 50 SLI ULTRA INTENSIVE. Dergelijke functionele apparatuur zal zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Apparatuurmogelijkheden

Verticaal solarium LUXURA V10 50 SLI ULTRA INTENSIVE is een functioneel model van apparatuur die kan zorgen voor een mooie en gezonde huidskleur. Met behulp van ultraviolette straling van een bepaalde golflengte gedurende een bepaalde tijd, die voor elke patiënt individueel is, is het mogelijk om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
kleur geven aan een bleke huid;
verhoogd gebrek aan ultraviolet en vitamine D;
eliminatie van chronisch vermoeidheidssyndroom;
behandeling van ziekten van het bewegingsapparaat;
behandeling van neuralgie;
behandeling van vegetatieve-vasculaire dystonie;
eliminatie van huidproblemen;
verhoogde huidimmuniteit;
koude behandeling.
U moet niet vergeten dat elk huidtype zijn eigen golflengte heeft. Dus licht wordt behandeld met straling van 290-320 nm en donker - 320-400 nm. Het bedieningspaneel heeft de fototypes van de huid en de daarvoor benodigde bruiningstijd opgeslagen. Het verloop van de procedures voor elke persoon is individueel.
Bedrijfsregels

Om de juiste resultaten te behalen, moet u zich aan alle regels houden:
Twee uur voor de procedure moet de patiënt een douche nemen om alle producten en make-up af te wassen. Gebruik ze niet na het douchen.
Voordat de patiënt het kantoor betreedt, moet hij sieraden verwijderen, een veiligheidsbril en borstkussentjes opzetten.
Neem na de procedure een warme douche en breng een vochtinbrengende crème aan.
De duur van de eerste sessie mag niet langer zijn dan drie minuten. De tijd neemt toe met elke procedure. De timing is afhankelijk van de patiënt en zijn huidtype.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kunnen mensen met de volgende contra-indicaties geen gebruik maken van het solarium:
arteriële hypertensie;
problemen met de bloedsomloop;
ziekten van het endocriene systeem;
allergische reacties op ultraviolet;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
kritieke dagen;
verergering van chronische ziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
spataderen;
mechanische schade aan de huid;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
Bekijk de medische geschiedenis van de patiënt voordat u doorgaat met de procedure. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Apparatuur kopen

Neem contact op met het bedrijf European Medical Systems nadat u hebt besloten een verticaal solarium te kopen. We hebben een breed assortiment aan gecertificeerde apparatuur, die we al meer dan 10 jaar rechtstreeks van fabrikanten naar het land leveren. Hierdoor zijn de kosten van onze producten veel winstgevender dan in andere winkels.
Daarnaast kunt u bij ons gratis leren hoe u een solarium bedient. Het formaat van de training is aan jou. Na voltooiing wordt een certificaat afgegeven dat uw kwalificaties voor patiënten bevestigt. U krijgt ook een servicegarantie.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt de bestelling laten bezorgen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te bepalen die bij je past. Vul hiervoor een terugbelverzoek in en verwacht deze tijdens kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.