SOLARIUM 52 LUXURA X10 SLI HOOG INTENSIEF

Productcode:
1353
Leverancierscode:
X10 SLI
Beschikbaar:
Op voorraad

7.421,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems heeft het genoegen u een horizontaal solarium 52 LUXURA X10 SLI HIGH INTENSIEF voor te stellen. Handige en duurzame apparatuur wordt het kenmerk van uw schoonheidssalon.
Apparatuurmogelijkheden

Het horizontale solarium LUXURA V10 SL is een apparaat waarvan het principe is gebaseerd op ultraviolette straling. Het ultraviolet in het solarium heeft een bepaald soort straling, die alleen positieve effecten heeft. Maar alleen als het voor elke patiënt afzonderlijk correct wordt gebruikt.
Patiënten met een lichte huid hebben straling nodig in het bereik van 290-320 nm, en die met een donkere huid - 320-400 nm. De apparatuur is uitgerust met een handig controlesysteem waarmee u het type huid en de juiste bruiningsmodus kunt selecteren. Met behulp van het model is het mogelijk om een ​​gezonde uitstraling van de huid te krijgen, waardoor de ernst van de onvolkomenheden wordt verminderd. Maar daar houden de mogelijkheden van het systeem niet op - met zijn hulp is het mogelijk om aan een aantal voorwaarden te voldoen:
bleke huid;
gebrek aan ultraviolet en vitamine D;
chronisch vermoeidheidssyndroom;
ziekten van het bewegingsapparaat;
neuralgie;
vegetatieve-vasculaire dystonie;
dermatologische ziekten.
Bovendien is het met behulp van een solarium mogelijk om de immuniteit te verhogen en verkoudheid te voorkomen.
Contra-indicaties voor gebruik

Het is vermeldenswaard dat het gebruik van een solarium verboden is als de patiënt contra-indicaties heeft. Waaronder:
arteriële hypertensie;
problemen met de bloedsomloop;
pathologie van het endocriene systeem;
allergie voor ultraviolet;
zwangerschap en lactatieperiode;
kritieke dagen;
verergering van chronische ziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
flebeurisma;
huidbeschadiging;
oncologische processen in het lichaam;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
U moet vóór de sessie een gedetailleerd overleg met de patiënt voeren om er zeker van te zijn dat de procedure hem alleen het gewenste resultaat zal opleveren zonder bijwerkingen.
Bezorging regelen

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u heeft besloten een horizontaal solarium te kopen. We hebben voor u op één plek een groot assortiment gecertificeerde apparatuur verzameld, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels, omdat we deze al meer dan 10 jaar rechtstreeks van fabrikanten leveren. Als bonus wordt u aangeboden om de werkingsregels van het geselecteerde systeem gratis te leren op een voor u geschikt moment.
Na het voltooien van de training wordt een certificaat uitgereikt dat uw kwalificaties bevestigt in het bijzijn van patiënten. Ook krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in geval van storing. Bovendien wordt er door heel Europa geleverd.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of vul een aanvraag voor een terugbelverzoek in en verwacht deze in de nabije kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.