Solar douche hoge druk X4

Productcode:
1849
Leverancierscode:
3703
Beschikbaar:
Op voorraad

18.000,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty online winkel wordt een verticaal solarium X4 onder uw aandacht gebracht. Handig, functioneel en neemt weinig ruimte in beslag, hij zal snel verliefd worden op de specialisten van uw schoonheidscentrum.

Systeemmogelijkheden


Het verticale solarium X4 is een zonnedouche onder hoge druk. Het is het ideale model voor diegenen die open hogedruktechnologie willen met de beste resultaten. Met model X4 kunt u de kwaliteit van de procedure behouden zonder een persoon te dwingen een horizontale positie in te nemen, omdat het systeem is uitgerust met elektronische besturing, ventilatie en een geïntegreerde radio met AUX-ingang.

De proceduretijd in een verticaal solarium is hetzelfde als in een horizontaal solarium, maar er is ruimtebesparing. Hierdoor kunt u in één kantoor meerdere systemen onderbrengen, zodat meerdere specialisten kunnen samenwerken. Elk van hen zal zijn patiënten een hoog behandelrendement kunnen garanderen, waardoor het gemakkelijk is om een ​​gelijkmatige en mooie bruine kleur te krijgen. En vooral veilig.

De aanwezigheid van een ingebouwde conditioner voorkomt oververhitting van de huid, waardoor je snel het gewenste effect bereikt. Bovendien helpt het X4-model de ernst van huidonvolkomenheden te verminderen, zoals post-acne, littekens, littekens; verzadigt het lichaam met vitamine D; verhoogt de hoeveelheid antilichamen in het bloed en de immuniteit. Daarnaast is een zonnebank veiliger dan buitenbruinen, omdat de toevoer van ultraviolet licht strikt gedoseerd kan worden. Al deze factoren maken het gepresenteerde model tot een ideale keuze voor schoonheidssalons en schoonheidscentra.

Contra-indicaties voor gebruik


U moet niet vergeten dat de voordelen van een solarium alleen worden geboden als de patiënt geen enkele contra-indicatie heeft van het volgende:

arteriële hypertensie;

problemen met de bloedsomloop;

oncologische pathologieën;

pathologie van het endocriene systeem;

allergie voor ultraviolette straling;

cardiovasculaire pathologieën;

hormonale behandeling ondergaan;

zwangerschap en borstvoeding;

frisse kleur;

alcohol- of drugsgebruik.

Zorg ervoor dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor de procedure. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.

Plaats een bestelling


Als u een geschikt verticaal solarium heeft gevonden, kunt u deze tegen de beste prijs bestellen via het bedrijf European Medical Systems. We hebben een groot assortiment gecertificeerde schoonheidsapparatuur verzameld waarvan de prijs 10% lager is dan die van andere leveranciers, omdat we al vele jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten. Als bonus kunt u gratis de werkingsregels van het geselecteerde systeem leren.

Na afronding van de training wordt een certificaat afgegeven dat uw kwalificaties voor het werken met het systeem bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u levering naar elke stad in het land bestellen via een koerier die bij u past.

Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die op de site staan ​​vermeld. Of vul het feedbackformulier in, dan wordt u tijdens kantooruren teruggebeld voor hulp bij alle zaken.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.