Sheaboter, 30 g

Productcode:
1153
Leverancierscode:
3215
Beschikbaar:
Нет в наличии

4,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 25

Voor massagetherapeuten en mensen die kwaliteitsontspanning waarderen, biedt ems-beauty.es natuurlijke, voedende sheaboter. Bij hem zal elke procedure veel comfortabeler zijn, ongeacht wie deze uitvoert.
Waarom kiezen voor deze olie?

Sheaboter is een plantaardig vet afgeleid van sheanoten. De olie komt voornamelijk uit Afrika, waar hij nog deels volgens het traditionele proces wordt geproduceerd. Bij het pellen, pletten en koken van de noot wordt een vloeibare olie verkregen. De vorm en geur van sheaboter zorgt voor een gladmakend en rustgevend effect. Het kan zowel voor massage worden gebruikt als in de huid worden ingewreven.
Karitéboter wordt voornamelijk gebruikt in de cosmetica-industrie en ook bij de productie van chocolade. Karitéboter wordt vaak gebruikt in lichaamscrèmes en -oliën als grondstof voor consistentie en verzorging. Het kan vooral nuttig zijn op dit gebied, vooral voor neurodermatisten. Op het gebied van massage is sheaboter een essentieel onderdeel van een massagepakking (van kant-en-klaar of zelfgemaakt). Het zorgt voor ontspanning, ongeacht de procedure.
Nadat u hebt besloten om sheaboter te kopen, doet u dit via de EMS-Beauty online winkel voor de beste prijs. We hebben een enorm assortiment aan massage accessoires en producten die we door heel Europa leveren. Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Vul hiervoor een terugbelverzoek in of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.